Şekerspor Kasımpaşa sınavında

Şekerspor Kasımpaşa sınavında

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda bugün Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Recep Konuk Spor Tesisleri’nde oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. İlk kez mücadele ettiği Türkiye Kupası’nda grup maçlarına kadar gelme başarısı gösteren temsilcimiz Şekerspor’un Kasımpaşa sınavını Aydın bölgesi hakemlerinden Erbay Aldemir yönetecek. Aldenir’in yardımcılığını Serkan Karaca ve Arkın Akgöl yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muhsin Çayan.

Türkiye Kupası’nda D Grubu’nda ki ilk maçını kazanarak moralli bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak evinde galip gelmek ve geçtiğimiz haftalarda aldığı kötü sonuçları unutarak moral bulmak istiyor. Şekerspor’da Tepecik maçında kırmızı kart gören Hasan, Kasımpaşa önünde forma şansı bulamayacak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında üç futbolcu bulunuyor. Sınırda bulunan Cafercan, Kadir Demirel ve Turgay, Kasımpaşa maçında kart gördükleri takdirde ligin son maçında cezalı duruma düşecekler.
Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa maçının ardından hafta sonu Fethiyespor deplasmanında yapacağı karşılaşma ile devreyi sonlandıracak. Oynayacağı iki zorlu karşılaşmanın ardından devre arası tatiline girecek olan temsilcimiz, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda ara transferi şekillendirecek ve ikinci yarı hedefine ulaşmak için mücadele edecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün Türkiye Kupası maçında Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa önünde zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Bu sezon ilk kez kupada mücadele eden Şekerspor’un gruplara kadar gelme başarısı gösterdiğini ifade eden Altıparmak; “Ekip olarak bundan sonrasında ise bu başarıyı devam ettirmek hedefindeyiz. Kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak moral bulmak ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Onun için bugün vereceğimiz bu zorlu sınavda tüm taraftarlarımız yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
KASIMPAŞA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR
Ziraat Türkiye Kupası’na galibiyetle başlamayı hedefleyen Kasımpaşa, Konya’ya tam kadro gelirken, lacivert-beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Ziraat Türkiye Kupası’na çok ciddi baktıklarını ve gidebildikleri yere kadar yükselmek istediklerini ifade ederek, “Konya Şekerspor maçına tam kadro çıkacağız, sakat ve cezalımız yok. Buradan galibiyetle ayrılmak amacındayız” dedi.
Sidal, grupta ilk 2’ye girerek bir üst tura çıkacaklarına inandıklarını, bunu da başaracak güçte olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.