Şekerspor İstanbulspor virajında

Şekerspor İstanbulspor virajında

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

Bahçelievler İl Özel İdare Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Play-Off için mücadele eden Şekerspor’un, ligde 8. durumda bulunan İstanbulspor önünde vereceği önemli sınavı Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Yusuf Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılığını Taner Şanver ve Kenan Koç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Levent Çakır.
Şok Göztepe yenilgisi ile ağır bir yara alan Şekerspor’da kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Onur forma giyemeyecek. Onur’un dışında önemli bir eksik bulunmayan yeşil-beyazlılarda cezası sona eren Engin forma giyebilecek. Ayrıca temsilcimizde Cafercan, Turgay ve Şinasi zorlu maç öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcular zorlu haftalar öncesinde teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldılar.
Yeşil-beyazlılar Göztepe önünde aldığı sonuçla 24 puanda kaldı ve ligin 4. sırasına geriledi. Şekerspor karşısında aldığı çok önemli galibiyetle puanını 28’e çıkartan Göztepe ise ligde 3. sırada bulunuyor. Denizli Belediyespor’u deplasmanda mağlup eden Turgutlu ise son haftalarda yakaladığı çıkışla atağa geçerek 29 puanla 2. sıraya yerleşti. Zirvede yer alan Akhisar ise 37 puanla açık ara hedefine doğru ilerliyor.
Klasman gruplarında son üç haftaya girilirken temsilcimiz Şekerspor ve rakiplerini zorlu maçlar bekliyor. Aldığı şok yenilginin ardından yaşadığı moral bozukluğunu bir an önce üzerinden atmanın hesaplarını yapan Şekerspor, önümüzdeki Pazar günü İstanbulspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacak. İzmir temsilcisi Göztepe 20. haftayı maç yapmadan geçerken, ligde ikinci durumda bulunan Turgutlu ise evinde Eyüpspor’u ağırlayacak. 24 puanla Şekerspor’u averajla bir sıra geriden takip eden Alanyaspor ise Denizli Belediyespor’u konuk edecek.
Lig’in son iki haftası ise büyük bir heyecana sahne olacak. 21. haftada temsilcimiz Şekerspor, evinde Tepecikspor’u ağırlarken, Turgutlu Sarıyer’e konuk olacak. Zorlu haftada Göztepe, İstanbulspor deplasmanına konuk olurken, Alanyaspor ise deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’in 22. ve son haftasında ise temsilcimiz Şekerspor Fethiye deplasmanına gidecek. Zorlu haftada Turgutlu lider Akhisar’ı konuk edecek. Göztepe, Tepecik deplasmanına giderken, Alanyaspor ise evinde Sarıyer’i konuk edecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün İstanbulspor önünde zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Göztepe önünde istedikleri mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını ve bu maçının geride kaldığını ifade eden Altıparmak; “Aldığımız yenilginin telafisini İstanbulspor önündü yapmak istiyoruz. Son iki haftada yaşadığımız moral bozukluğunu bir an önce üzerimizden atıp kalan maçlarımızı kazanarak, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bugün İstanbulspor önünde elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini yaparak kazanmak istiyoruz. bunun başaracak güçte bir ekibiz ve üç puan için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.