Şekerspor İstanbul seferinde

Şekerspor İstanbul seferinde

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Belek kampını tamamladı.

Dün yaptığı çift idmanla çalışmalarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, yarın Ziraat Türkiye Kupası maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, bugün sabah Belek’ten İstanbul’a gidecek ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Grup maçlarının ilkinde Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yı yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz, yine Süper Lig temsilcisi İstanbul Büyükşehir maçından iyi bir sonuç alarak kupada yoluna devam etmek istiyor. Yeşil-beyazlılar kupa sınavının ardından Konya’ya dönerek ikinci yarı çalışmalarına burada devam edecek.
Zorlu maç öncesinde önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılarda dün yapılan idmanda parmağı çıkan Ziya’nın tedavisine devam ediliyor. Ziya’nın durumu maç saatinde belli olacak. Ayrıca yeni transferler Erman Özcan, Abdulah Apak ve Bahadır Sekizkardeş’in lisans işlemleri tamamlandı. Tecrübeli futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde İstanbul Büyükşehir maçında forma şansı bulacak.
Bir diğer taraftan da teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapora göre takımdaki eksikleri ara transfer döneminde gidermek isteyen temsilcimiz, iki forvet ve bir stoper ile sözleşme imzalayarak 3 nokta isimi takıma kazandırmış oldu. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen stoper Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan forvet Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan forvet Abdullah Apak’ı renklerine bağladı. Ayrıca Konyaspor’un başarılı kaptanlarından Ömer Gündostu’nun isminin de Şekersporla anıldığı gelen haberler arasında.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yarın Türkiye Kupası’nda önemli sınavlarından birini daha İstanbul Büyükşehir önünde vereceklerini söyledi. İlk maçta aldıkları Kasımpaşa galibiyeti ile çalışmalarını moralli bir şekilde tamamladıklarının altını çizen Altıparmak; “Zorlu İstanbul deplasmanında da istediğimiz sonucu alarak yolumuza moralli devam etmek istiyoruz. Bu sene ilk kez katıldığımız kupada gidebildiğimiz yere kadar gidip Şekerspor adına iyi bir tecrübe kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtarak evimize moralli dönmek istiyoruz. Öte yandan kısa süren kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini düşünüyorum. Üç önemli transferle eksik mevkilerimizi giderdik ve tecrübeli futbolcularımızın takıma uyum sorununu kısa sürede çözdüğümüzü düşünüyorum. Kupa’da oynayacağımız İstanbul maçında takımın son durumunu görme imkanımız olacak. İyi bir ekibiz ve İstanbul’a kazanmak için gidiyoruz” diye konuştu.
İSTANBUL-ŞEKER MAÇI HÜSEYİN SABANCI’NIN
Öte yandan Futbolda, Ziraat Türkiye Kupası grup 2. maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan (MHK) yapılan açıklamaya göre, 9 ve 10 Ocak tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemler şunlar: 9 Ocak Cumartesi: Trabzonspor-Denizli Belediyespor: Fethi Serkan Koçak Denizlispor-Sivasspor: Özgüç Türkalp İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Konya Şekerspor: Hüseyin Sabancı Kasımpaşa-Manisaspor: Barış Şimşek 10 Ocak Pazar: Tokatspor-Antalyaspor: Mete Kalkavan
Eskişehirspor-Fenerbahçe: Cüneyt Çakır Orduspor-Galatasaray: Bünyamin Gezer Tarsus İdmanyurdu-Giresunspor: Çağatay Şahan
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.