Şekerspor iki transfer daha yapacak

Şekerspor iki transfer daha yapacak

İkinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren temsilcimiz Şekerspor, burada yaptığı dördüncü özel karşılaşmada Bozüyükspora 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmada rakibi karşısında 1-0 öne geçen temsilcimiz ardından gelen gollere engel olamayınca sahayı mağlup terk etmek zorunda kaldı. Böylece Antalya’daki özel maçlarda sahadan 3 kez yenilgi ile ayrılan temsilcimiz tek galibiyetini 1-0’lık skorla Beylerbeyi’ne karşı almıştı. Penaltılara giden ve Karabükspor’un 4-3 yendiği karşılaşmanın dışında rakip filelere 2 gol atan yeşil-beyazlılar kalesinde ise 4 gol gördü. İlk yarıda gol yollarında sıkıntı yaşadıktan sonra kadrosunu forvet oyuncuları Hakan Turhan ve İlkay Demir ile takviye eden Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu oyunculara hazırlık karşılaşmalarında görev vererek son durumlarını gördüğü kaydedildi.
Klasman grubundan Play-Off’u oradan da Bank Asya’yı hedefleyen İsmail Kartal’ın oyuncularıyla her gün bu hedef doğrultusunda konuştuğu ve onları motive ettiği bildirildi.
ALT YAPIDAN 3 OYUNCU A TAKIMA
Alt yapıya büyük önem veren İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda Şekerspor Bal takımında mücadele eden Abdullah, Ahmet Önay ve Ömer Faruk A takıma alındı. Bu oyuncuların Antalya’da takımla birlikte çalıştıkları belirtildi. Şeker Bal takımında başarılı maçlar çıkardıktan sonra A takımın yolunu tutan Ömer Ali ilk yarıda birçok maçta son 15 dakika forma giymesine rağmen performansıyla parmak ısırttı. Kartal’ın, Ömer Ali’ye ikinci yarıda daha fazla görev vermesi bekleniyor. 
MUHAMMET VE CAN İLE YOLLAR AYRILDI
Şekerspor’a Konyaspor’dan transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlık sonucu hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Muhammet Akıncı ile yeşil-beyazlı kulübün yolları ayrıldı. Antalya’da Bozüyükspor ile yapılan maçta ters bir kafa topuna çıkarak sol ayağındaki sakatlığı yeniden nükseden Muhammet’in gönderildiği bildirildi. Bu sakatlık sonrası Muhammet’in moralinin çok bozuk olduğu, ağzını bıçak açmadığı kaydedildi.
Yönetim, geçtiğimiz günlerde Antalya kampında disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Can Parlayan’dan kulüp bulmasını istedi. Geçen yıl Şekerspor’da başarılı maçlar çıkaran, takımın TFF 2.Lig’e çıkmasında önemli rol oynayan Can’ın eşyalarını topladığı en kısa zamanda kendisine kulüp bulacağı belirtildi.
Yeşil-beyazlı yönetim daha önce Fatih Özer, Ünal Odabaşı, Erkan Atılgan, Kemal Uslu, Hamit, Tahsin, Tayfun Rıdvan Albayrak ile yollarını ayırmıştı. Bu oyunculardan Fatih Özer ve kaleci Ünal’ın hala kulüp bulamadığı ifade edildi.
KALECİ SABRİ’YE YEŞİL IŞIK YAKILDI
Şekerspor Bal takımının kalesini başarı ile koruyan genç yıldız Ahmet Sabri Fener’e yeşil ışık yakıldı. Ara transferde Gebzespor’un kalecisi Emrehan Ceylan ile Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişen Ali Melih Çelik ile kaleyi sağlama alan yeşil-beyazlı yönetim, Ahmet’i bu sezon düşünmediklerini ama önümüzdeki sezon bu oyuncunun takıma alınabileceğini belirtti.
Ahmet Sabri konusuna açıklık getiren Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Ahmet bizim oyuncumuzdur, kendisi çalışmasına aynı şekilde devam etsin, Gürsel nasıl A takıma çıktıysa bir gün Ahmet de çıkacaktır. Şu an kaleci transferlerimizi yaptık ama Ahmet moralini bozmadan çalışmaya devam etsin. Ahmet bizim çocuğumuz. İsmail hoca da genç oyunculara şans veriyor. Önümüzdeki sezon Ahmet A takıma alınabilir” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.