Şekerspor hocayı bekliyor

Şekerspor hocayı bekliyor

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

İç transferde ilk olarak kaleci Gürsel’e imza attıran  yeşil-beyazlı ekipte  hoca konusunun çözüme kavuşturulması için yurt dışına çıkan Mehmet Altıparmak’ın Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. Başarılı hoca döndüğünde yönetim kurulu ile masaya oturacak. Teknik direktör konusu netlik kazandıktan sonra transfer çalışmalarına daha da hız verecek olan Şekerspor geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da ekonomik bir transfer politikası izleyecek. Geçtiğimiz sezon futbolda yaşanan mali kriz yeşil-beyazlı ekibi de etkilemişti. Uçuk rakamlarla transfer yapmayan Şeker ekibi kurduğu mütevazi takımla başarılı sonuçlara imza attı.    
Yapılan genel kurulun ardından güven tazeleyen kulüp Başkanı Yavuz Erence yeni sezonda iyi futbol oynayan genç ve dinamik bir takım oluşturmak istediklerini ve Şekerspor etiketi ile alt yapıdan daha fazla oyuncuyu türk futboluna kazandırma hedefinde olduğunu ifade etti.: “Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız.Geçtiğimiz sezon olduğu gibi genç ve dinamik bir kadro kurmak istiyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda altyapıdan genç oyuncuları takıma kazandırmak istiyoruz. Hedefimiz Şekerspor etiketi ile türk sporuna başarılı ve yetenekli futbolcular kazandırmak.Gürsel, İshak ve Ömer Ali gibi genç oyuncularımız A takımda başarılı işlere imza attılar ve şuanda bir çok kulüpten transfer teklifleri geliyor. Kulüp olarak daha fazla oyuncu yetiştirerek adımızı alt yapıda da duyurmak istiyoruz. Üreterek başarılı olma hedefindeyiz. Konyalı gençleri türk sporuna kazandırmak bize büyük gurur verir. Hafta sonunda alt yapı seçmelerimiz olacak. Hocalarımız var güçleri ile çalışıyorlar. Şekerspor’a yakışır sporcuları bulmak için büyük çaba içindeler” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Futbol Şube sorumlusu Necati Batı ve İletişim Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu’nun yer aldığı transfer komitesi öncelikli olarak iç transfer sorununu ve hoca konusunu çözüme kavuşturmanın hesaplarını yapıyor.
Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılarda 11 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Öncelikle iç transferi bitirip ardından dış transfere yönelecek olan Şekerspor’da sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonda takımda kiralık olarak forma giyen isimlerle, yönetimden çıkacak karara göre masaya oturulacak.
Şekerspor’da sözleşmesi sona eren futbolcular ise şunlar: Anıl Abanoz, Gökhan Caba, Hasan Engin Ekler, Onur Akbay, Serkan Silan, Turgay Koyuncu, Ziya Aydın, Samet Gören. Ayrıca temsilcimizde Samet Maviş Sivasspor’dan,  Abdullah Apak Karabük’ten ve Murat Gürbüz Erol Manisa’dan kiralanmıştı.
Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.