Şekerspor hedefinden uzaklaştı

Şekerspor hedefinden uzaklaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 26. haftasında kendi evinde aldığı İskenderun Demir Çelikspor mağlubiyetine üzülüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 26. haftasında kendi evinde aldığı İskenderun Demir Çelikspor mağlubiyetine üzülüyor. Çorum galibiyeti ile moral bulan ve geçtiğimiz hafta sonu evinde İskenderun Demir Çelikspor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, özellikle ligin 2. yarısında önüne koyduğu Play-Off hedefinden uzaklaşmaya devam etti. Giderek daralan lig maratonunda 10. sıranın üstüne çıkmayı başaramayan yeşil-beyazlılar aldığı bu skorla 32. puanda kaldı. İskenderun Demir Çelik ise puanını 43 yaparak 7. sırala çıktı. Öte yandan Şekerspor ligin 27. haftasında ligin son sırasında bulunan Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. İlk maçtan farklı bir skorla ayrılan yeşil-beyazlılar, Kocaeli maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. 

Ayrıca ligin 26. haftasında birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. Haftanın en karlı takımı liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor oldu. Urfa, Pendik deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılarak puanını 58’e çıkarttı ve Balıkesir’in maç yapmadan geçtiği haftada zirvedeki puan farkını açtı. Balıkesir, 54 puanla ikinci sırada yer alıyor. 3. sıradan zirve takibini devam ettiren Bozüyük ise Turgutluspor’u kendi evinde 1-0 mağlup etti ve puanını 50’ye çıkarttı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maç sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Bozüyükspor 1-0 Turgutluspor, Bugsaş Spor 1-0 Tepecikspor, Pendikspor 1-2 Şanlıurfaspor, Ofspor 0-0 Çorumspor, Konya Torku Şekerspor 0-1 İskenderun Demir Çelikspor, Tokatspor 1-0 Kocaelispor, Gaziosmanpaşa 1-0 Altay, Diyarbakırspor 0-1 Yeni Malatyaspor. 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maçları: Kocaelispor-Konya Torku Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor-Ofspor, Çorumspor-Pendikspor, Şanlırfaspor-Bugsaş Spor, Tepecikspor-Bozüyükspor, Balıkesirspor-Diyarbakırspor, Yeni Malatyaspor-Gaziosmanpaşa, Altay-Tokatspor.

Konya Şekerspor oyuncusu Erkam reşmen rakibe pozisyon vermeden maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Reşmen, “Kesinlikle galip gelmemiz gereken bir maçtı. Her hafta ona göre antrenman yapıyoruz, ona göre hazırlanıyoruz. Hocamız ona göre hazırlıyor bizi.  Uzun zamandır böyle iyi futbol oynamamıştık. İlk yarı 4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonumuz vardı. İkisinde topu boş kaleye gönderemedik. Şanssızlığımız vardı. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. Yan toplar ve duran toplardan pozisyon aradılar. 2. yarıda da iyi başladık. Kalemize hiç gelemeden bir korner pozisyonundan gol buldular. Her hafta böyle kötü sonuçlar alıyoruz. İstediğimiz 5.’liğe yükselemiyoruz. Her hafta bir çıkış maçı arıyoruz. Ama yine bugünde olmadı. Bir şanssızlığımız var kıramıyoruz. İnanın çok iyi çalışıyoruz. İdmanlarda her şeyi çok iyi yapıyoruz takım olarak. Ama işte sahada şanssızlıklar yaşıyoruz. Önümüzde 7 maçımız kaldı ama hedeften iyice uzaklaştık. Kalan maçlarımızı da en az puan kaybı ile tamamlayarak bitirebileceğimiz en iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz” dedi.

BURAK TAŞPINAR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.