Şekerspor Fethiye’yi bekliyor

Şekerspor Fethiye’yi bekliyor

TFF 2. Ligi 2. grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda Fethiyespor maçının hazırlıkları tamamlandı.

Yardımcı antrenör Bilal Şar nezaretinde dün yaptığı çift idmanla çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün sabah yeniden tesislerinde bir araya gelerek yapacağı ter idmanının ardından kampa girecek. Yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı ilk devrenin son maçını kazanmak isteyen Konya Şekerspor alacağı galibiyetle tüm sıkıntıları unutmak istiyor.  

Hafta içi gerçekleştirilen antrenmanlara sakat olan Turgay katılmazken, sakatlığı devam eden kaleci Ziya düz koşu yaptı. Bu futbolcuların zorlu mata forma giyip giyemeyecekleri maç saatinde belil olacak. Temsilcimizde ayrıca cezalı olan Murat, İshak ve Gökhan Caba Fethiyespor karşısında forma giyemeyecek.
Öte yandan teknik direktör İsmail Kartal konusunda sessizlik sürüyor. Yeşil-beyazlılardan dün de bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, konunun Fethiyespor maçı sonrası masaya yatırılacağı ve gerekli açıklamanın yapılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta oynanan Tepecikspor maçında sahaya çıkmayan Kartal’ın, artık Konya’ya dönmeyeceği sızan haberler arasında. Şekerspor yönetimi ise teknik direktör arayışlarına başladı. Bir taraftan İsmail Kartal krizi konuşulurken diğer taraftan ise takımın yeni teknik patronun kim olacağı merakla bekleniyor. TFF 2. Ligi 2. grupta ilk devrenin son maçları yarın oynanacak. Müsabakaların başlama saati ise 13.30. 11. hafta karşılaşmalarının programı şu şekilde: Eyüpspor-Denizli Belediyespor, Sarıyer-Alanyaspor, Akhisar Belediye Gençlik- Turgutluspor, Konya Şekerspor -Fethiyespor, Göztepe-Tepecikspor.
Yeşil-beyazlı ekip yarından başlamak üzere bir hafta içerisinde üç resmi maç yapacak. Fethiyespor’la yarın sahasında karşılaşacak olan Konya Şekerspor sezonun ilk devresini bu maçla tamamlayacak. Ardından Çarşamba günü ise yine sahasında Türkiye Kupası play-off maçında Banka Asya liginin güçlü ekibi Adanaspor’u konuk edecek. Kupada ligin tam tersine doludizgin giden Konya Şekerspor ilk maçta Ankara Demirspor’u yenerek bir üst tura çıkmıştı. 2. maçta ise Turgutluspor’u geçerek bir üst tura yükselen yeşil-beyazlı ekip Çarşamba günü Banka Asya liginin güçlü ekibi Adanaspor’u konuk edecek Ligin ikinci yarısına ara vermeden başlanacağı için, Şekerspor sahasındaki üçüncü maçta Turgutluspor’u ağırlayacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Fethiye maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Lig’e iyi bir başlangıç yapamadıklarını ve iyi bir çıkış yakalamak için Fethiye’yi yenmek istediklerini ifade eden Erence; “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tepecik’e yenilerek moral kaybettik. Bu hafta bu maçın telafisini yapmak istiyoruz. kazanmak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini ortaya koyacağız. Ayrıca kulüp olarak, camia olarak zor günler geçiriyoruz. Bunu atlatmak için tüm camia kenetlenmenin hesaplarını yapıyoruz. Bunu Fethiye önündeki zorlu maçta yapacağımıza inanıyorum. Hep birlikte kenetlenerek zor günleri aşacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum