Şekerspor Fethiye’ye bileniyor

Şekerspor Fethiye’ye bileniyor

TFF 2. Lig 2. Grupta Mücadele eden Şekersporda patlak veren teknik adam krizi devam ediyor. Yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak spor kamuoyu açıklama beklerken yeşil-beyazlı yönetim hafta sonunda konuyla ilgili olarak bir açıklama yapılacağını belirtti.

Bir taraftan teknik direktör İsmail Kartal konusu netlik kazanmazken, diğer taraftan Konya Şekerspor, hafta sonu konuk edeceği Fethiyespor için hazırlıklarını çift antrenman yaparak sürdürüyor. Yardımcı antrenör Bilal Şar nezaretinde dün sabah ve öğleden sonra yapılan antrenmanlarda, futbolcuların moralinin yerine geldiği gözlendi. Konya Şekerspor’da geçtiğimiz haftadan bu yana süren İsmail Kartal kriziyle ilgili olarak net bir açıklamanın hafta sonuna kadar yapılması bekleniyor. Sakatlığı süren kaleci Ziya’nın yanına Turgay’ın da sakatlığının eklenmesi yeşil-beyazlı camiayı üzdü. Bu iki oyuncuyla birlikte, cezalı olan Murat, İshak ve Gökhan Caba da Fethiyespor maçında forma giyemeyecek.   

Sezon başından buyana şanssızlığını kıramayan Şekerspor ikinci yenilgisini almanın üzüntüsünü yaşıyor. Lige beraberlikle başlayan ve sonraki haftalarda da aynı şekilde lige devam eden yeşil-beyazlı ekip İstanbulspor galibiyeti ile lige tutunmayı beklerken yaşanan teknik direktör krizi Tepecikspor maçını kaybetmesine neden oldu. Sezonun ilk yarısın son maçını sahasında oynayacak olan Şekerspor ilk yarı moralli noktalamak istiyor. Ligde 9 maç oynayan yeşil beyazlı ekip sadece iki yenilgi aldı. Ancak 6 maçta ise rakipleri ile yenişemeyen Şekerspor tek galibiyetini ise sahasında İstanbulspor’a karşı aldı.
Kupada ise ligin aksine ilk iki maçını da kazanarak play-off maçlarına kalan yeşil-beyazlı ekip Adanaspor ile eşleşti. Ligdeki sıkıntıyı kupa maçlarında atmak isteyen Şekerspor bu maçlara moral ve motivasyon kazanma gözüyle bakıyor. Ligde 7. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçını kazanarak tüm olanları unutmak istiyor. Gol yolarında ligin başından buyana sıkıntı yaşayan Şekerspor oynadığı 9 maçta 11 gol attı.  Kalesinde ise 10 gol gördü. Attığı 11 golün 6’sını 2 maçta bulan yeşil-beyazlı ekip Sarıyer ile deplasmanda oynadığı maçta 3 gol attı. İkinci gollü maçı ise sahasında oynayan Şekerspor bu karşılaşmada da İstanbulspor’a 3 gol birden attı. Yeşil-beyazlı ekip diğer maçlarında ise 1 gol ortalamasının üzerine çıkamadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.