Şekerspor Fethiye sınavına hazır

Şekerspor Fethiye sınavına hazır

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin son haftasında yarın Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.

Fethiye’nin bir maç saha kapatma cezası alması nedeni ile zorlu karşılaşma Burdur’da Gazi Atatürk Stadı’nda oynanacak. Türkiye Kupası’nda aldığı Kasımpaşa galibiyetin morali ile hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, dün akşam saatlerinde Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu’nun kafile başkanlığında Burdur’a gitti.

Burdur Öz Seren Otel’de kampa giren yeşil-beyazlılar, zorlu maçın saatini beklemeye başladı. Kupa maçında ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçla tüm camiayı sevince boğan yeşil-beyazlılar, Fethiyespor deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın ardından ligin ilk yarısına son noktayı koyacak. Zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle ligin ilk yarısını moralli tamamlamak isteyen yeşil-beyazlılarda Tepecik maçında kırmızı kart gören ve Kasımpaşa maçında cezalı durumda olan Hasan, teknik heyetin görev vermesi halinde Fethiye önünde forma şansı bulabilecek.
Ayrıca yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında üç futbolcu bulunuyor. Sınırda bulunan Cafercan, Kadir Demirel ve Turgay, ligin son maçında kart gördükleri takdirde klasman grubu maçlarının ilk haftasında forma şansı bulamayacak. Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Fethiye deplasmanında alacakları galibiyetle ligi moralli tamamlamak istediklerini söyledi. Öte yandan ara transfer çalışmaları çerçevesinde Bucaspor’dan Erman Özcan ile prensipte anlaşan yeşil-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun eski kulübünden alacaklarına karşılık bonservisini bedelsiz getirmesini bekliyor. Erman bonservisini aldığı tekdirde Şekerspor ile resmi sözleşmeye imza atacak.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal’ın Şekerspor tesisleri konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi. Kasımpaşalı yöneticinin mağlubiyete kılıf aradığını kaydeden Erence şu görüşlere yer verdi: “Sayın Sidal, maçtan sonra yılların teknik direktörü Yılmaz Vural’ın açıklamalarını takip etmiş olsaydı Şekerspor’un maçı nasıl ve ne şartlarda kazandığını görürdü. Vural’ın “Ben Şekerspor’u bir kaç kez izlemiştim ayağa top oynuyorlar ve çok pas yapıyorlar. Bunu da sporcularıma anlatmıştım ama sporcularım bunu maç bittikten sonra gördüler. Şekerspor çok kaliteli bir takım” sözleri sanırım bu müsabakada hangi takımın futbol adına iyi şeyler yaptığını gösteriyor. Oyuncularımı ve teknik heyetimizi Konya’nın adını gururla duyurdukları için kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Şekerspor takımının istedikten sonra neler yapabileceğini gösterdiler.”
Lig’in son maçı olan Fethiyespor karşılaşması içinde değerlendirmede bulunan Erence; “Son haftayı alacağımız galibiyetle moralli kapatmak istiyoruz. Kasımpaşa maçında kazandığımız moralle aynı futbolu Burdur’da sahaya yansıtarak istediğimiz üç puanı alacağımızı düşünüyorum. Devreli iyi bir şekilde kapatmamız ve ikinci yarıya daha da iyi bir başlangıç yapmamız için kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Teknik heyet ve futbolcularımıza kazanacakları konusunda olan güvenimiz tam. Şekerspor’u layık olduğu yerlere taşıyacaklarına inanıyoruz. Bizde hedefimiz olan Bank Asya 1. Ligi’ne kavuşabilmemiz için ara transfer dönemini boş geçirmeyeceğiz. Tüm Konya’ya daha iyi bir Şekerspor izlettirmek için gereken çalışmalarımızı yaparak eksiklerimizi gidereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.