Şekerspor Fethiye seferinde

Şekerspor Fethiye seferinde

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 16. haftasında deplasmanda Fethiyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlıyor.

Zorlu karşılaşmanın çalışmalarını moralli bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar, dün Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelerek yaptığı çift kale maçta teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi.
Bugün sabah yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı ter idmanının ardından karayolu ile Fethiye’ye hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Necati batı kafile başkanlığında yola çıkacak oyan Şekerspor, Fethiye Turkuaz Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.
Zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle yakaladığı 6 puanlık avantajı lig sonuna kadar sürdürmek isteyen yeşil-beyazlılarda, her hangi bir eksik bulunmuyor. Turgutlu maçında cezalı durumda bulunan ve forma şansı bulamayan Onur Akbay ve Kadir Demirel, cezalarını tamamlamış durumda. Başarılı futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Fethiye önünde forma şansı bulabilecek. Ayrıca temsilcimizde, zorlu Turgutlu maçında kart gören futbolcu olmadı. Yeşil-beyazlılarda, Cafercan Aksu, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler.
Son puan durumunda ikinci sıraya yükselen Eyüpspor’un 6 puan önünde son 3 haftaya giren yeşil-beyazlılar, Play-Off’u garantilemesi için Fethiye’den alacağı 3 puanın yanı sıra Eyüpspor’un da puan kaybetmesini bekleyecek. Aksi takdirde heyecan son 2 haftaya taşınacak. Fethiye maçı sonrası haftayı maç yapmadan geçirecek ekibimiz, son hafta ise sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Denizli galibiyetinin ardından İstanbulspor deplasmanından 1 puanla dönen yeşil-beyazlılar, Turgutluspor galibiyeti ile puanını 56’ya çıkardı ve en yakın takipçisi ile arasındaki farkı 6’ya çıkardı. Turgutlu ise aldığız yenilgi ile 48 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Denizli Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Eyüpspor ise 50 puanla 2. sıraya yerleşti. Lig’de kalmak için mücadele eden takımlardan Tepecikspor, Sarıyer’i kendi evinde 1-0 mağlup etti ve puanını 38’e çıkartarak son haftalar öncesinde umut buldu.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Fethiyespor hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Üst üste aldıkları farklı galibiyetler ile aradaki puan farkını açtıklarını ve bunun kendilerine iyi bir hava kazandırdığını ifade eden Altıparmak; “Hedefimize kenetlenmiş durumdayız. Rehavete kapılmadan iyi mücadelemizi sürdürüp Fethiye deplasmanından iyi bir skorla dönmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Tek hedefimiz bu avantajımızı kaybetmeden ligi tamamlamak. İyi bir ekibiz ve hedefimize ulaşmak için kenetlenmiş durumdayız. Fethiyespor maçından üç puanla dönerek şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak istiyoruz” diye konuştu.
Fethiye maçının hazırlıklarını eksiksiz bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise; “Takımın morali yerinde ve her hangi bir eksiğimiz yok. Fethiye deplasmanından matematiksel olarak Play-Offlar’ı garantileyecek bir skorla dönmek istiyoruz. Fethiye önünde alacağımız sonuçtan sonra Play’Off hazırlıklarına başlayacağımıza inanıyorum. Tüm çalışmalarımız kenetlenmiş bir ekip olarak sürdüreceğiz ve zorlu maratonun sonunda Bank Asya’ya katılmanın mutluğunu yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.