Şekerspor Eyüpspor’u ağırlıyor

Şekerspor Eyüpspor’u ağırlıyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun 2. yarısına bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eyüpspor karşılaşması ile start veriyor.

Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacağı belirtilen ancak  daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Satıdı’na alınan zorlu karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Türkiye Kupası’nda bir galibiyet bir iki yenilgi alarak çeyrek finale çıkma şansını yitiren Şekerspor’da lige galibiyetle başlamanın ve şampiyon olarak Play-Off’lara katılmanın hesapları yapılıyor. Yeşil-beyazlılar klasman grubu maçlarının ikinci bölümüne 29 puanla 3. sırada başlayacak. Temsilcimizin grubunda Turgutluspor 33 puanla lige zirvede başlarken, Alanyaspor ise 30 puanla 2. sırada mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar, klasman grubunun ilk yarısında kıyasıya mücadele ettiği rakipleri ile şampiyonluk yarışı içerisine girecek.
Bir taraftan Eyüspor maçından alacağı galibiyetle lige iyi başlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar bir diğer taraftan da oldukça yoğun geçecek zorlu bir haftanın içinden anlının akı ile çıkmak istiyor. Bugün Eyüpspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, karşılaşmanın ardından önümüzdeki Salı günü kupa maçlarının sonuncusunda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
Şekerspor’da İzmir’de tedavisi devam eden Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yandan Manisa maçında yeni transferlerden Abdullah Apak, 90 dakika forma giydiği maçta performansı ile gelecek için umut verdi. Apak ara transfer döneminde Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan alınmıştı. Ayrıca Çaykur Rizespor’dan alınan Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan alınan Erman Özcan ise zorlu maçta forma şansı bulamadı. Teknik adam forma şansı verdiği takdirde yeni transferlerde Eyüp maçında forma şansı bulacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, klasman grubunun ikinci yarısına bugün oynayacakları Eyüpspor maçı ile başlayacaklarını söyledi. İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Altıparmak; “ilk yarıda iyi bir performans ortaya koyduk ancak hedefimiz olan yükselme grubuna katılma şansını elde edemedik. Özellikle gol yollarında yaşadığımız sıkıntı ilk yarıda ön plana çıktı. Ara transfer döneminde yaşadığımız bu sıkıntıyı çözmek için iki nokta transfer yaptık. Kamp döneminde oynadığımız kupa maçlarında ortaya koyduğumuz futbolla moral bulduk. Şu anda lige hazır durumdayız. Alacağımız üç puanla ikinci yarıya moralli başlamak ve iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Her iki ekip içinde zorlu bir mücadele olacak. Ancak biz kendi saha ve seyircimizin önünde oynamanın avantajını iyi kullanarak galip gelmek istiyoruz. Tek hedefimiz şampiyonluk bunun için ilk maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İnşallah hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşarak tüm Konya’yı mutlu edeceğiz” diye konuştu.
Konyalı futbol severleri ve taraftarlarını bu zorlu sınavda yanlarında görmek istediklerinin altını çizen Altıparmak; “Geride bıraktığımız denemde kupa maçlarında taraftarlarımızın verdiği destek bize büyük moral ve güç kaynağı oldu. Bu maçlarda yakalanan potansiyeli lig maçlarında da görmek istiyoruz. Onun için bugün oynayacağımız zorlu Eyüp maçında tüm taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile hedefimiz olan Bank Aysa 1. Ligi’ne çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.