Şekerspor Eyüpspor karşısında

Şekerspor Eyüpspor karşısında

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ligin 15. haftasında bugün deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor.

İstanbul Eyüp Stadı’nda seyircisiz oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 13.30. 19. puanla 3. sırada bulunan temsilcimiz, ligin 14. haftasında Akhisar’a 3-1 mağlup olan ve 15 puanla 12. sırada yer alan Eyüpspor’u yenmek istiyor. Denizli Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, Eyüp deplasmanından galibiyetle dönerek çıkışını sürdürmek istiyor. Temsilcimizde her hangi bir sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Şekerspor’un teknik adamı Mehmet Altıparmak, zorlu deplasmandan istedikleri sonuçla dönerek Play-Off iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Öte yandan Konya Şekerspor’da son haftalarda yakalanan çıkış doludizgin sürüyor. Yaşanan teknik direktör değişikliğinden sonra toparlanan Şekerspor üst sıralara doğru tırmanışı hızlı bir şekilde sürdürüyor. Önceki hafta deplasmanda oynadığı maçta Alanyaspor ile berabere kalan yeşil-beyazlı ekip taraftarlarını korkutmuştu. Ancak geçtiğimiz hafta ise evindeki başarılı performansını sürdürdü.

Sahasında Denizli Belediyespor’u ağırlayan Şekerspor rakibini 4-2 yenerek puan sıralamasında 3. basamağa yükseldi. Alanyaspor maçından sonra 16 puanla 4. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip Denizli Belediyespor’dan aldığı 3 puanla maç fazlası ve averajla 3. sıraya yükseldi. Şekerspor oynadığı 13 maçta 4 galibiyet 7 beraberlik 2 de yenilgi aldı.

Gol yollarındaki sıkıntıyı da üzerinden atan yeşil-beyazlı ekip gollü maçlar çıkarmaya başladı. Ancak direklerle Şekerspor’un arası hala kötü. Yeşil-beyazlı ekibin bugüne kadar oynadığı maçların birçoğunda forvetler direkleri geçemedi. Şekerspor buna rağmen gol krallığına bir oyuncusunu yerleştirmeyi başardı

Konya Şekerspor’un genç oyuncusu Murat Gürbüzerol Bu haftada da 1 gol atarak ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti ve gol krallığında zirveyi Mustafa Kocabey ile paylaştı. Konya Şekerspor’un bu sezon Manisaspor’dan transfer ettiği 1 Şubat 1988 doğumlu golcü oyuncusu Murat Gürbüzerol, Denizli Belediyespor karşısında attığı gol ile ligdeki gol sayısını 8’e, Şekerspor forması ile gol sayısını 11’e yükselterek Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig 2. grupta Mustafa Kocabey ile zirveyi paylaştı.

Bu sezon Şekerspor forması ile 3’ü Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 13 karşılaşmaya çıkan genç forvet oyuncusu Murat Gürbüzerol takımı adına bu sezon 11 gole imza attı. Bu sezon attığı 11’in golün gollerin 3’ünü Ziraat Türkiye kupasında Ankara Demirspor (1) Adanaspor (2) gol olmak üzere kaydeden genç oyuncu grup karşılaşmalarında ise 8 gole imza attı. Golcü oyuncu ligde kaydettiği gollerin 7’sini ayak ile atarken 1 golü de kafa vuruşu ile kaydetti. Gol krallığı yarışında 8 gol ile Akhisar Gençlik Belediyespor oyuncusu olan ve bir dönem Konyaspor forması da giyen Mustafa Kocabey ile zirvede yer aldı. TFF 2.Lig 2. Grupta 14. hafta sonunda alınan skorlar şu şekilde: İstanbulspor A.Ş. 1-0 Turgutluspor, Göztepe A.Ş. 0-0 Alanyaspor, Konya Şekerspor 4-2 Denizli Belediyespor, Akhisar Belediye Gençlik 3-1 Eyüpspor, Tepecikspor A.Ş. 2-0 Fethiyespor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.