Şekerspor Eyüp’e hazır

Şekerspor Eyüp’e hazır

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor ile karşılaşacak olan Şekerspor hazırlıklarını tamamladı. Tesislerinde kampa giren temsilcimizin tek hedefi ikinci yarıya galibiyetle başlamak

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısına yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eyüpspor maçı ile başlayacak. Zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını dün yaptığı çift kale maçla gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı idmanla çalışmalarına son noktayı koyacak. Çalışmanın ardından Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak olan yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde kazanarak moral bulmak istiyor. Öte yandan Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacağı açıklanan Şekerspor-Eyüp maçı Atatürk Stadı 1 Nolu Saha’ya alındı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda bir galibiyet bir iki yenilgi alarak çeyrek finale çıkma şansını yitiren Şekerspor’da lige galibiyetle başlamanın ve şampiyon olarak Play-Off’lara katılmanın hesapları yapılıyor. Yeşil-beyazlılar klasman grubu maçlarının ikinci bölümüne 29 puanla 3. sırada başlayacak. Temsilcimizin grubunda Turgutluspor 33 puanla lige zirvede başlarken, Alanyaspor ise 30 puanla 2. sırada mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar, klasman grubunun ilk yarısında kıyasıya mücadele ettiği rakipleri ile şampiyonluk yarışı içerisine girecek.
Bir taraftan Eyüspor maçından alacağı galibiyetle lige iyi başlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar bir diğer taraftan da oldukça yoğun geçecek zorlu bir haftanın içinden anlının akı ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. Hafta sonu Eyüpspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın ardından önümüzdeki Salı günü kupa maçlarının sonuncusunda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
Şekerspor’da İzmir’de tedavisi devam eden Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yandan Manisa maçında yeni transferlerden Abdullah Apak, 90 dakika forma giydiği maçta performansı ile gelecek için umut verdi. Apak ara transfer döneminde Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan alınmıştı. Ayrıca Çaykur Rizespor’dan alınan Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan alınan Erman Özcan ise zorlu maçta forma şansı bulamadı. Teknik adam forma şansı verdiği takdirde yeni transferlerde Eyüp maçında forma şansı bulacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kupada iddialarının kalmadığını ve tek hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu söyledi. Ligde her zaman ilk maçların zor olduğunun altını çizen Altıparmak; “Ligin ikinci yarısı çok daha çetin bir mücadele örneğine sahne olacak. İkinci yarının ilk maçında alacağımız galibiyetle devreye moralli bir başlangıç yapmak istiyoruz. Her iki ekip içinde zorlu bir mücadele olacak. Ancak biz kendi saha ve seyircimizin önünde oynamanın avantajını iyi kullanarak galip gelmek istiyoruz. Tek hedefimiz şampiyonluk bunun için ilk maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve kupada ki performansımız ile moral kazandık. İnşallah hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşarak tüm Konya’yı mutlu edeceğiz” diye konuştu.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise tüm Konyalı futbol severleri ve taraftarlarını bu zorlu sınavda yanlarında görmek istediklerini söyledi. Onların desteği ile kazanarak lige moralli başlayacaklarını ifade eden Erence; “Hedefimiz olan Bank Asya Ligi’ne çıkmamız için yakaladığımız iyi havayı Eyüp maçında da devam ettirmek istiyoruz. Bunun için tüm camia olarak kenetlenmek ve hedefe doğru emin adımlar atmamız gerekiyor. Eyüp maçından alacağımız iyi sonuçla moral bulmak ve iyi bir serinin başlangıcını yamak için tüm taraftarlarımız bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.