Şekerspor Denizli’ye hazır

Şekerspor Denizli’ye hazır

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın sahasında oynayacağı Denizli Belediyespor maçı hazırlıklarını, bugün öğle üzeri yapacağı idmanla tamamlayarak bir günlük kampa girecek.

Yeşil-beyazlıların hedefi iç sahadaki galibiyet serisine bir yenisini eklemek. Şekerspor son haftalarda yakaladığı çıkışını devam ettirmek istiyor. Yaşadığı teknik direktör değişikliği ile çıkış yakalayan Konya Şekerspor Mehmet Altıparmak ile çıktığı maçların 4’ünü de kazandı. Son olarak ise Alanya deplasmanına giden yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Altıparmakla maç kaybetmeyen Şekerspor bu durumu devam ettirmek istiyor.

Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Mehmet Altıparmak ile iyi bir çıkış yakaladıklarını ve iç sahadaki çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi. Erence  “Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Alanyaspor maçımız berabere bitmiş olabilir ancak zor bir deplasmandan 1 puanla dönmek sevindirici. Dış sahada henüz galibiyetimiz bulunmuyor. Ancak kendi sahamızda aldığımız başarılı sonuçlarla üst sıralara doğru tırmanmaya başladık. Yarın Denizli Belediyespor ile oynayacağız. Onlarında şiddetle puana ihtiyacı var. sıralamadaki durumu bizi ilgilendirmiyor. İnanıyorum ki oyuncularımız her maça hazırlandıkları ciddiyetle bu mücadeleye de hazırlanmıştır. Bu zorlu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile daha da başarılı olacağımızdan emin olsunlar.  Konya Şekerspor’u güzel günler bekliyor. Konyalı futbolseverlerin verdiği destek sürdükçe, çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Biz oyuncularımızın her istediğini yerine getiriyoruz, onlardan başarı beklemek de hakkımız. Denizli Belediyespor maçını kazanarak çıkışımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.
Konya Şekerspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, dün yapılan antrenmanda tüm takımın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Kırmızı kart cezalısı olan ve cezası biten kaleci Ziya’nın, görev verilmesi halinde Denizli Belediyespor karşısında forma giyebileceği bildirildi.
Zorlu maç öncesinde Şekerspor 3 galibiyet 7 beraberlik ve 2 yenilgi ile 16 Puan topladı. Yeşil-beyazlılar haftayı 4. sırada tamamladı. Rakip Denizli Belediyespor’un ise 12 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik ve 6 yenilgisi bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip 10 puanla 10. sırada yer alıyor.  
DOLUTAŞ: ŞEKERSPOR İLE ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ
TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor’un teknik direktörü Hakan Dolutaş, Konya Şekerspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi. Denizli Belediyespor, yarın yapacağı Konya Şekerspor maçının hazırlıklarını Gümüşler Stadı’ndaki antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Hakan Dolutaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden Konya Şekerspor’u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Dolutaş, sahalarında Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak iki puan kaybettiklerini, bu kayıpları Konya Şekerspor’dan alacakları puan ya da puanlarla telafi edeceklerini anlattı. Antrenmanda, sakatlığı süren Cengiz koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.