Şekerspor Çumra’ya gidiyor

Şekerspor Çumra’ya gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan TFF2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor bugün ilk etap çalışmaları için Çumra’ya gidecek.

Pazartesi ve Salı sağlık kontrolünden geçen yeşil-beyazlı oyuncular ve teknik heyet Recep Konuk Tesisleri bakımda olduğu için bugün Çumra Şeker Entegre Tesislerine giderek  ilk etap çalışmalarına başlayacak. Milli takım kampında bulunan Konya Şeker’in genç yeteneği Ömer Ali Şahiner ise kampa 19 temmuzda katılacak   

Şekerspor’da ayrıca dün seçme heyecanı yaşandı. Yeşil-beyazlı ekip bu seçmelerde beğendiği futbolcuları kampa götürecek. Türkiye 3. liginde ve belli liglerde oynayan lisansı oyuncuları denemeye tabi tutan Şekerspor bugün yeni sezon hazırlıklarının yapılacağı Çumra Şeker Entegre Tesislerine hareket edecek. Burada ilk etap hazırlıklarını gerçekleştirecek yeşil-beyazlı ekip  ay sonuna kadar  Çumra’da kalacak. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra 3 gün izin yapacak. İznin ardından ikinci etap çalışmalarına başlayacak olan Konya Şekerspor bu hazırlıklarını Kızılcahamam Patalya Otel’de gerçekleştirecekler. Yeşil-beyazlı ekipte ilk etap kampına katılan futbolcuların isimleri şu şekilde Cafercan Aksu , Kadir Demir, Anıl Abanoz, Gürsel Yaprakçı, Onur Akbay, Turgay Bahadır,  Muhammet Reis, Ali Melih, Rıdvan Sağlam, Erman, Barış, Murat Dilek Mehmet Balban, Ahmet Önal, Süleyman Canbolat, Sabri, İshak Çakmak, Abdullah Çoban, Hasan Fidan. Dün yaptığı seçmelerden de beğenilen oyuncular denenmek için ilk etap çalışmalarının yapılacağı Çumra’ya götürülecek.
Konya Şekerspor’da yıllardır alt yapıda görev yapan antrenör Hakan Ünal ise yeni sezonda A takımda görev yapacak. Ünal, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın yardımcılığını üstlenecek. 
Biraz gecikmeli de olsa hazırlıklara başladıklarını söyleyen Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak yeni sezonun camiaya hayırlı olmasını diledi. Altıparmak, “ Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. 2010-2011 sezonu camiamıza hayırlı olsun.  Tesislerimiz bakımda olduğu için ilk etap çalışmalarımıza Çumra Şeker Entegre Tesislerinde yapacağız. Orası da kamp için uygun bir yer. Yapılan transferlerle birlikte çalışmalarımız başlayacağız. İyi bir ekip  olduğumuzu düşünüyorum. İyi bir hazırlık döneminden sonra ligde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefliyoruz. Kampa altyapıdan da oyuncular götüreceğiz. Aynı zamanda yapılan seçmeler sonunda belirlediğimiz isimleri de ilk etap çalışmalarımızda denemeye alacağız. Faydalı gördüğümüz isimleri yönetimle de görüşerek takımımıza kazandıracağız. Çumra’da ay sonuna kadar çalışacağız. Daha sonra ise Kızılcahamam’da ikinci etap çalışmalarımızı yapacağız. İkinci etap kampımızda ise daha çok hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirerek lige iyi başlamak istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.