Şekerspor bugün kampa giriyor

Şekerspor bugün kampa giriyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Alanya maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamladı.

Ligin 18. ve son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Alanyaspor’u mağlup etmenin hesaplarını yapan temsilcimiz, alacağı üç puanla Klasman Grubu’nun şampiyonu olacak ve Bank Asya 1. Lig’i için Play-Off’ta mücadele etme hakkı kazanacak.

Günde yaptığı tek idmanla çalışmalarını sürdüren ve lige verdikleri arayı iyi değerlendirerek zorlu maça her anlamda hazır olmak isteyen yeşil-beyazlılar bugün tesislerinde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda her hangi bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizde orta sahanın başarılı futbolcularından Cafercan’ın adalesinde Fethiye maçı sonrasında hafif sertleşme tespit edildi. Tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcunun önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtilirken, tedavisinin Alanya maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.
Şekerspor’un maç yapmadan kapattığı 17. haftada şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Temsilcimizi 4 puan geriden takip eden Eyüpspor, zorlu haftada Turgutluspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 56’ya çıkardı. Eyüp aldığı bu sonuçla şampiyonluk yarışını son haftaya taşımış oldu. Lig’de 3. durumda bulunan Turgutlu ise bu sonuçla yarıştan koptu. Lig’de Şekerspor 57 puanla liderliğini devam ettirdi.
17. haftanın ardından alınan sonuçlarla birlikte ligin şampiyon ve Play-Off’ta mücadele edecek takımı son hafta belli olacak. Son haftada Alanyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde galip geldiği takdirde mutlu sona ulaşan taraf olacak. Olası bir puan kaybında ise Eyüpspor, Fethiye deplasmanında üç puan alırsa ligin şampiyonu olacak.
Öte yandan Temsilcimiz, bir taraftan Bank Asya hedefi için kenetlenirken, bir diğer taraftan da transfer sezonunun yaklaşması ile birlikte bu alanda çalışmalarını sürdürüyor. Lig’in en kaliteli kadrolarından birini elinde bulunduran yeşil-beyazlılar, daha iyi bir takım olmanın hesaplarını yaparken, elindeki iskelet kadroyu korumanın hesaplarını yapıyor. Bu çerçevede sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç ve başarılı kaleci Gürsel Yaprakçı’nın talipleri ise giderek artıyor. İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe, Akhisar Belediyespor ve Bank Asya ekiplerinden Boluspor Gürsel’i kadrosuna katmanın çabasını verirken bu takımlara bir yenisi daha eklendi. Başarılı kaleci Gürsel’e Süper Lig ekiplerinden Manisaspor’un da transfer teklifi götürdüğü gelen haberler arasında. 
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Alanyaspor maçından mutlak galibiyet almak istediklerini söyledi. Antalya’da yapılacak olan Play-Off maçlarına katılmak için mutlak üç puan almaları gerektiğinin altını çizen Altıparmak: “Başarıya kenetlenmiş ve inanmış bir ekibiz. Buda bizi çok daha iyi bir takım haline getiriyor. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak Play-Off hedefine ulaşacağımıza olan inancımız sonsuz” diye konuştu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.