Şekerspor Bugsaşı konuk ediyor

Şekerspor Bugsaşı konuk ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kahramanmaraş bölgesi ulusal hakemlerinden Ali Karatutlu yönetecek. Karatutlu’nun yardımcılığını Fatih Eskalen ve Kemal mavi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sertaç Şükrü kaplan. Karşılaşmayı yönetecek olan orta hakem Ali Karatutlu Konya Şekerspor’un ilk kez bir maçını yönetecek.

Ofspor yenilgisi ve Pendik beraberliğinin telafisini evinde kazanarak yapmak isteyen temsilcimizin tek hedefi iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Pendik maçında kart cezalısı durumunda bulunan Murat Dilek Bugsaş maçı kadrosunda yer alabilecek. Konya Şekerspor’un, karşılaşacağı Bugsaş, 34 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor. Ligin zirvesini hedefleyen Bugsaş, oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Rakip ağlara 28 gol atan Bugsaş, kalesinde 12 gol gördü. Şekerspor ise geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Temsilcimiz 23 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü. İki ekip yeni sezonda ligin 3. haftasında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmada Bugsaş’a 1-0 mağlup oldu.

Yeşil beyazlıların genç isimlerinden Ömer Ali Şahiner Pendikspor maçında şanssız goller yediklerini ve ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini söyledi. Şahiner, “Pendikspor maçında tek hedefimiz galibiyete ulaşmaktı. Bunun için gerekli olan şansları da yakaladığımızı düşünüyorum. Ancak maçta hem saha şartları hem de yaptığımız bazı hatalar sonucunda durum buraya geldi. Deplasmandan alınan 1 puan iyidir demek içinse artık çok geç. Bulunduğumuz noktadan uzaklaşmak ve hedefe yaklaşmak için o maçı almalıydık. Maalesef bunu yapamadık üzgünüz” dedi.

Genç yetenek bugün oynayacakları maçla ilgili olarak ise şu şekilde konuştu, “Bugsaş önemli bir ekip. Ligin kaliteli takımlarından bir tanesi. Ancak artık kazanmak dışında başka yapabileceğimi bir şey yok. Bu maçı sahamızda oynayacağız ve az sayıdaki taraftarımızın da desteği ile kazanmak istiyoruz. Eğer hedefe ulaşmak istiyorsak bunu yapmak zorundayız. Takım içerinde benim ya da bir başka arkadaşımızın ne yaptığı bireysel anlamda hiç önemli değil. Biz burada bir takımız ve birimizin iyi olması fazla bir şey ifade etmiyor. Birlik ve beraberlik anlamında bir sıkıntımız yok, ancak saha içinde de bunu ne kadar iyi kullanabiliriz bu önemli. Bu birlikteliğimizi saha içinde oyun anlamında ne kadar verimli kullanırsak bizim adımıza her şey daha güzel olacaktır.”

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 20. hafta maçları dün oynanan Ofspor-Pendikspor mazı ile başladı. Tamamı bugün saat 13.30’da başlayacak 2. Lig beyaz grupta günün programı ise şöyle: Beyaz Grup: Bugün: Ofspor-Pendikspor (Of İlçe). Yarın: Konya Torku Şekerspor-Bugsaşspor (Recep Konuk Spor Tesisleri), Tokatspor-Bozüyükspor (Tokat Gaziosmanpaşa), Gaziosmanpaşaspor-Turgutluspor (İstanbul Gaziosmanpaşa), Diyarbakırspor-Tepecikspor (Diyarbakır Atatürk), Balıkesirspor-Şanlıurfaspor (Balıkesir Atatürk), Yeni Malatyaspor-Çorumspor (Malatya İnönü), Altay-İskenderun Demir Çelikspor (Alsancak).

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.