Şekerspor Adanaspor’u ağırlıyor

Şekerspor Adanaspor’u ağırlıyor

Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren ve hafta sonunda kendi sahasında Fethiyesporu 3-0 yenerek büyük moral bulan Konya Şekersporda gözler Türkiye Kupasına çevrildi.

Yeşil-beyazlı ekip bugün sahasında Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak.  zorlu maçın hazırlıklarını dün tamamlayan Şekerspor’da kart cezalıları Turgay, İshak, U 17 Milli takımda bulunan Ömer Ali ve sakat olan Onur ile Şinasi’nin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kupa maçı öncesinde yapılan son idmanda yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Muhammet Reis için sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığın ifade eden Reis, “ Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Şekerspor olarak ligde iyi mücadele ediyoruz. Ancak biraz şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Fethiye maçı ile birlikte yeni bir çıkış yakaladık bunu sürdürerek en iyi yerlere gelmek istiyoruz. Kupada ise gruplara kalarak Şekerspor ismini daha fazla duyurmak amacındayız. İnşallah Adanaspor’u da geçerek bu amacımıza ulaşacağız. Yapılan sürpriz kutlama için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kupada başarılı sonuçlar alarak play-off maçlarını oynama hakkı elde eden yeşil-beyazlı ekip  ilk eleme maçında Ankara Demirspor’u 3-0 başarmıştı. Daha sonra ise kendisi ile aynı grupta mücadele eden Turgutluspor ile karşılaştı. Spor otoriteleri bu takımı favori görürken Şekerspor zorlu rakibini de yenerek bir üst tura çıktı. Şekerspor yarın oynayacağı maçı da kazanarak gruplara kalmak istiyor.  

Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u yenerek bir üst tura yükselmek istediklerini ifade eden Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Ligde Fethiyespor galibiyeti ile büyük moral bulduk. Bugün Türkiye Kupasında Adanaspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz güçlü bir ekip. Kadrosunda çok iyi futbolcular bulunuyor, ancak bizde iyi bir ekibiz. Zor maç olacak her iki takım açısından. Şekerspor olarak iyi futbol oynayıp tur atlmak istiyoruz. Bunu da  başaracağımıza inanıyorum Takımımıza güvenimiz tam. Türkiye Kupasında gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz. Adanaspor’dan çekinmiyoruz. Güzel bir maç olacak. Seyircilerimizinde desteği ile hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
KILIÇ: ŞEKERSPOR’U YENMEK İSTİYORUZ
Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün deplasmanda karşılaşacakları Konya Şekerspor’u yenerek gruplara katılmayı istediklerini söyledi. Teknik direktör Kılıç, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası’nda zorlu bir maç yapacaklarını ifade etti. Rakiplerini yenerek gruplara kalmayı istediklerini belirten Kılıç, “Bunun için var gücümüzle oynayacağız. . Şekerspor ligde çok iyi durumda görünmese de genç ve kaliteli bir ekip. Rakibimizde alacağı galibiyetle moral bulmak isteyecektir. Onun için her iki takım içinde oldukça zorlu bir maç olacak. Kupa maçlarını üzerimizde bir yük gibi görmüyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.