Şekerin taktiği hazır

Şekerin taktiği hazır

Lider Şanlıurfaspora evinde boyun eğen Şekerspor, Çorumspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

Lider Şanlıurfaspor’a evinde boyun eğen Şekerspor, Çorumspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Çalışmalarını bugün tamamlayacak olan yeşil-beyazlılarda çorum yolculuğu yarın başlayacak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 25. haftasında deplasmanda Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Üst üste aldığı iki galibiyetin ardından lider Şanlıurfaspor’a mağlup olarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Dün teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde tek idman yapan temsilcimiz teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün yapacağı tek idmanla çalışmalarını sürdürecek olan yeşil-beyazlılar Çorum yolculuğuna yarın çıkacak.

Lider karşısında aldığı yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Şanlıurfa yenilgisini unutup ara verdiği iki haftalık çıkışına devam etmenin hesaplarını yapıyor. Ayrıca Şekerspor’da cezalı futbolcular Şanlıurfaspor maçında cezalarını tamamladı. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz Şanlıurfa maçında cezalarını tamamladı. Bu isimler teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

Şekerspor, zorlu maç öncesinde Play-Offlar’a kadar çıkabilmenin hesaplarını yaparken, Çorumspor ise ligde kalmanın çabasını veriyor. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça çetin bir mücadeleye sahne olması beklenen maçı temsilcimiz kazanarak evine dönmek istiyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 25. haftanın maçları ise şöyle: Çorumspor-Konya Torku Şekerspor, Şanlıurfaspor-Ofspor, Tepecikspor-Pendikspor, Turgutluspor-Bugsaş, Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor, Altay-Diyarbakırspor, Kocaelispor-Gaziosmanpaşa, İskenderun Demir Çelikspor-Tokatspor.

Yeşil-beyazlı ekibin deplasmanda oynayacağı maç öncesinde dış saha maç karnesi zayıf olarak göze çarpıyor. Dış saha maçlarında başarısız bir grafik sergileyen Torku Şekerspor bu karşılaşmalarda sadece 7 gol atarken kalesinde 16 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 11maçta sadece 2 galibiyet alabildi. 3 maçta berabere kalan Şeker ekibi 6 maçtan ise evine eli boş döndü.  Kendi sahasında ise 12 maç oynayan Şekerspor bu karşılaşmaların 6’sını kazanırken 2’sinde berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar 4 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı.

Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Şanlıurfa karşısında aldıkları yenilgiyi Çorum maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Tüm hazırlıklarını galibiyet parolası ile yaptıklarının atını çizen Çapanoğlu; “Arka arkaya aldığımız iki galibiyetin ardından evimizde kazanmak istiyorduk ancak Şanlıurfa karşısında istediğimizi alamadık. Bunun telafisini Çorum karşısında yapmak ve yeniden iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyoruz. Bunun için tek hedefimiz zorlu deplasmanda kazanmak. Çorumspor ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Bizde Play-Off’u hedefliyoruz. Onun için her iki ekip içinde oldukça zorlu bir maç olacak. Biz Konya’ya yüzümüzü ağartarak dönmek istiyoruz” diye konuştu

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.