Şeker’in pedalları Türkiye 3.’sü oldu

Şeker’in pedalları Türkiye 3.’sü oldu

TBF’nin yarış takviminde yer alan ve Bolu’da gerçekleşen Büyükler ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın son gününde Büyük Erkekler Yarışı koşuldu.

Saat 10.00’da çıkış yapan 29 sporcu, parkurun 25. kilometresine kadar gurup halinde hareket etti. Yokuş tırmanışına geçen gurup, küçük guruplara bölündü. 40. kilometreye gelindiğinde gurup tekrar birleşirken, Kocaeli Brisa Spor’dan Kemal Küçükbay atak yaparak öne geçti. Yarışın liderliğini 60. kilometreye kadar önde götüren Küçükbay, guruba yakalandı. Yarışın son 25. kilometresinde yokuş ve inişe giren gurup tekrar dağılarak küçük guruplara bölündü. Son 500 metreye girildiğinde kontra atak yapan Kocaeli Brisa Spor A ve B takımından 3 sporcu, birincilik için yarıştı. Bitiş çizgisini ilk geçen Kocaeli Brisa Spor B Takımı’ndan Behçet Usta, 03.18.00 süreyle Türkiye Şampiyonu oldu. İkinciliği 03.18.14 süreyle Kocaeli Brisa Spor’dan Nevzat Kıral ve üçüncülüğü 03.18.33 süreyle Gökhan Hasta elde etti.

Büyük erkekler genel takım klasmanında ise Kocaeli Brisa Spor A takımı birinci, B takımı ikinci ve Konya Şeker Spor üçüncü olarak açıklandı. Yarışların sonunda düzenlenen ödül töreninde, etap ferdi klasmanında ve takım klasmanında sporculara madalya ve kupalarını Bolu Vali Yardımcısı, Cemal Yıldızer, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, TBF Genel Sekreteri Bekir Gezer, Gençlik, Spor İl Müdürü Suat Celen, Jandarma Üs teğmen Serhat Ünsal, Trafik Tescil Denetleme Müdürü Murat Sönmez ve Trafik Kısım Komutanı Jandarma Başçavuş Hüseyin Ayvacı sundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.