Şeker’in kalesi Konyalılara emanet

Şeker’in kalesi Konyalılara emanet

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Konya Şekerspor’da kale Konyalı sporculara emanet.

Alt yapıya büyük öneme veren ve bunun meyvesini alan yeşil-beyazlı ekipte yeni sezonda forma giyecek kalecilerin Konyalı olması dikkat çekti. Şekerspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezonlarda gösterdiği performansla bir çok kulübün transfer listesine giren genç kaleci Gürsel Yaprakçı bu sezonda yeşil-beyazlı ekibin kalesini koruyacak. Geçtiğimiz ay dünya evine giren genç kaleci düğününde çifte imza atarak hem eşiyle hem de Şekerspor ile söz kesmiş oldu. Gürsel’le birlikte alt yapıdan yetişen 3 kaleci daha yeni sezon hazırlık kampına götürülecek. Geçtiğimiz sezon Anadolu Üsküdar’da kiralık oynayan Süleyman Canbolat altyapı kalecileri Sabri ve Melih de yeni sezon hazırlık kampına katılacak. Kaleci transferi yapmayan Konya Şekerspor yeni sezonda kaleyi Konyalı eldivenlere emanet edecek. 

Başarılı genç kaleci Gürsel Yaprakçı bir çok takımdan teklif aldığını ancak Şekerspor’a vefa borcu olduğunu ve bu borcunu ödemeden bir yere gitmeyi düşünmediğini söyledi. Yeni sezonda kalenin rakip forvetlere kapalı olduğunu ifade etti. Yaprakçı, “ Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İnşallah 2010-2011 sezonu yeşil-beyazlı camiamız için hayırlı olur. İyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Sezon başına kadar çok daha iyi olacağımız düşünüyorum. Tüm takım arkadaşlarım gibi bende Şekerspor’un başarısı için ter dökeceğim. Kampta genç arkadaşlarımız da olacak. Onlarla tatlı bir rekabet içerisine gireceğiz.  İnşallah problemsiz bir hazırlık dönemi geçirir ve lige iyi bir başlangıç yaparız” diye konuştu.
SAĞLIK KONTROLLERİ DEVAM ETTİ
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Konya Şekerspor’da sağlık kontrolleri dünde devam etti.  Pazartesi günü Özel Anıt Hastanesinde başlayan sağlık kontrolü dünde devam etti. İlk gün yapılan yapılan sağlık kontrollerinde oyunculardan Cafercan Aksu, Kadir Demir, Anıl Abanoz, Gürsel Yaprakçı, Onur Akbay, Turgay Bahadır,  Muhammet Reis, Ali Melih, Rıdvan Sağlam, Erman, Barış ve Murat Dilek yer aldı. Teknik heyetten ise Hakan Ünal muayeneye katıldı.  Dün ise Teknik direktör Mehmet Altıparmak’la birlikte antrenörler ve sporculardan Mehmet Balban, Ahmet Önal, kaleci Süleyman Canbolat, Sabri, İshak Çakmak, Abdullah Çoban, Hasan Fidan sağlık kontrolünden geçti.
Teknik heyet ve oyuncular, ilk olarak kan ve idrar testi için örnek verdi. Daha sonra kalp grafiği çekilen oyuncular, son olarak akciğer filmi çektirdi. Oyuncuların sağlık durumunun birkaç gün içinde belirleneceği belirtildi. Yeşil-beyazlı ekip sağlık kontrollerinin ardından Meram’da kros yaptı. Milli Takım kampında bulunan Ömer Ali Şahiner ise 19 Temmuzda döneceği için sağlık kontrollerine katılamayacak. Şekerspor’da ayrıca bugün seçme heyecanı yaşanacak. Yeşil-beyazlı ekip bu seçmelerde beğendiği futbolcuları kampa götürecek. Türkiye 3. liginde ve belli liglerde oynayan lisansı oyuncuları denemeye tabi tutacak olan Şekerspor daha sonra kamp yapacağı Çumra Şeker Entegre Tesislerine hareket edecek. Seçmeler bugün saat 16.00’da Recep Konuk Tesislerinde yapılacak. Katılıma göre saha belirlemesi yapacak olan Konya Şekerspor yönetimi seçmeleri bu sahaya aktaracak. Perşembe günü sabah saatlerinde ise yeni sezon hazırlıklarının yapılacağı Çumra Şeker Entegre Tesislerine hareket edecek. Burada ilk etap hazırlıklarını gerçekleştirecek yeşil-beyazlı ekip bir ay sonuna kadar Çumra’da kalacak. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra 3 gün izin yapacak. İznin ardından ikinci etap çalışmalarına başlayacak olan Konya Şekerspor bu hazırlıklarını Kızılcahamam Patalya Otel’de gerçekleştirecekler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.