Şekerin hedefi 3te 3 yapmak

Şekerin hedefi 3te 3 yapmak

Balıkesirsporu 2-1 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken ve gruptaki zirve yarışına damga vuran yeşil-beyazlılar kalan 3 maçını kazanarak sezonu 50 puanla bitirmeyi amaçlıyor

Balıkesirspor’u 2-1 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken ve gruptaki zirve yarışına damga vuran yeşil-beyazlılar kalan 3 maçını kazanarak sezonu 50 puanla bitirmeyi amaçlıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan ve son haftalarda çıkışa geçen Konya Torku Şekerspor, Play-Off şansı matematiksel olarak devam etse de, kalan maçlarını kazanıp Play-Off’a kalamasa bile ligi en iyi yerde tamamlamak istiyor. Ligde oynadığı son 4 maçından 3’ünü kazanarak tırmanışa geçen ekibimizde, Balıkesirspor karşısında alınan galibiyette moralleri arttırdı. Son 4 maçlık periyotta sadece Yeni Malatyaspor’a yenilen diğer 3 maçını ise kazanan yeşil-beyazlılarda gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Diyarbakırspor maçına çevrildi.

Rakibin küme düşme hattında bulunması nedeniyle çok zorlu bir maça çıkacak ekibimizde, tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Ligde ne şampiyonluk nede düşme hattındaki takımlarla oynadığı maçlarda rakiplerinin durumlarına aldırış etmeyen ekibimiz, tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlanarak çıkıyor ve sergilediği mücadeleyle alkış alıyor. Diyarbakır deplasmanında da galibiyet kovalayacak ekibimizde, zorlu maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Diyarbakır maçının ardından sahasında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak Torku Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bir başka değişle temsilcimiz, düşme hattında yer alan takımlarla oynayacağı maçlarla bu takımların da kaderini belirleyecek. Deneyimli teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, ligde rakiplerinin durumlarıyla ilgilenmediklerini ve tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını belirterek, “Kalan 3 maçta da galibiyet için sahaya çıkacağı. 50 puanla ligi tamamlamak istiyoruz” dedi.

TFF 2. Lig’de ligin 30. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren ekipler zorlu haftada rakiplerine takıldılar. Balıkesirspor, Şekerspor karşısında 2-1 mağlup olarak ayağına gelin fırsatı tepmiş oldu. Lig’de liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor ise İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma şansını kaçırdı. Alınan bu sonuçların ardından Şanlıurfaspor 66 puanla zirvede yoluna devam ederken, Balıkesirspor ise 63 puanla takibini sürdürdü. Haftanın in karlı takımı ise Bozüyükspor oldu. Zivede ki ilk iki ekibin puan kaybetmesi ile yakaladığı avantajı iyi değerlendiren Bozüyük, İskenderun Demir Çelikspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 60’a çıkarttı.

Ligin alt sıralarında isi bu hafta sonu fırtına dinmedi. Haftanın belkide en önemli maçında Tokatspor ile Diyarbakırspor, Tokat’ta karşı karşıya geldi. Haftaya düşme hattının ve Tokatspor’un 1 puan önünde giren Diyarbakırspor, zorlu deplasmanda 2-1 mağlup olarak kendini ateş hattının içinde buldu. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta maçlarının programı şöyle: Altay-Bugsaş Spor, Diyarbakırspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Tokatspor, Balıkesirspor-Ofspor, Yeni Malatyaspor-Pendikspor, Kocaelispor-Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor-Turgutluspor, Çorumspor-Tepecikspor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.