Şekerin en istikrarlısı Ömer Ali

Şekerin en istikrarlısı Ömer Ali

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta vasat bir sezonu geride bırakan, Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayının başında yapacağı kongrenin ardından devam edecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta vasat bir sezonu geride bırakan, Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayının başında yapacağı kongrenin ardından devam edecek. İlk olarak teknik adam sorununu Mustafa Çapanoğlu ile anlaşarak çözen yeşil-beyazlılar, kongrenin ardından transfer çalışmalarının startını verecek. Ligi orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlılarda, Ömer Ali Şahiner, 32 maçta giydiği forma ile en istikrarlı isim olarak göze çarparken, Şahiner’i 30 maçta giydiği forma ile Özgür Çelik takip ediyor. 29 kez forma giyen Erer Görür 3. sırada yer alırken, 27 maçta forma giyen İshak Çakmak ve Ertan Koç 4 ve5. sıralarda yer alıyor.

Ömer Ali, ilk 5 haftalık periyotta adeta ayakları ile kafasını birleştiremedi ve kötü performansı ile sevenlerini üzdü. Ancak genç futbolcu kısa sürede kendisini toparladı ve Konya Şekerspor’un vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Ömer Ali, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon 32 maçta forma giydi. Başarılı futbolcu Fenerbahçe ve Konyaspor karşılaşmaları olmak üzere 2 kez de Türkiye Kupası’nda oynadı. Ayrıca Ömer Ali 2012 yılında U 19 Avrupa Şampiyonası 2011 finallerinde 3 kez milli formayı giyme şansı buldu.

Şekerspor için bu sezon forma terleten futbolcular ve oynadıkları maç sayısı ise şöyle: Ahmet Önay, 1’i Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 6 maçta forma giydi. Ahmet Sabri Fener,  3’ü Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 14 maçta forma giydi. Akın Vardar, 8 maçta forma giydi. Ali Melih Özçelik 6 maçta forma giydi. Bilal Aziz Özer 1’i ziraat Türkiye kupası olmak üzere 15 maçta forma giydi. Can Demir Aktav 1 maçta forma giydi.

Eren Görür, 1’i Türkiye Kupası 29 maçta forma giydi. Erkan Reşmen 1’i Türkiye Kupası 6 maçta forma giydi. Ertan Koç 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 27 maçta forma giydi. Fatih Sandallı 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 9 maçta forma giydi. Hasan Erbey, 10 maçta forma giydi. İshak Çakmak, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 27 maçta forma giydi. Kemal Samet Özen 7 maçta forma giydi. Kenan Karışık, 27 maçta forma giydi. Mehmet Balban, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 23 maçta forma giydi.

Muhammet Cihat Kocatürk, 2 maçta forma giydi. Necati Yılmaz, 8 maçta forma giydi. Okan Koç, 8 maçta forma giydi. Orhun Öztürk 7 maçta forma giydi. Ömer Ali Şahiner, 2’si Türkiye Kupası 32 maçta forma giydi. Özgür Çelik, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta forma giydi. Özhan Keskinkale 1’Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta forma giydi. Rıdvan Sağlam, 3’ü Türkiye Kupası 25 maçta forma giydi. Sinan Turan, 2’si Türkiye Kupası 15 maçta forma giydi. Tanju Yavuz 2’si Türkiye Kupası 21 maçta forma giydi. Uğur Bulut 8 maçta forma giydi. Ümit Aydemir 2’si Türkiye Kupası 18 maçta forma giydi.

Yusuf Akyel, 3’ü Türkiye Kupası 25 maçta forma giydi.

Yeşil-beyazlı ekipte 31 Mayıs itibari ile 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı. 31 Mayıs itibari ile 10 oyuncunun sözleşmesi bitiyor bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak. Ömer Ali Şahiner’in içinde bulunduğu sözleşmesi bitecek oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik. Torku şekerspor’da 12 oyuncunun sözleşmesi ise devam ediyor. Sözleşmesi devam eden oyuncuların isimleri ise şu şekilde: Ahmet Önay, A. Sabri Fener, Can Demir Aktav, Ertan Koç, İshak Çakmak, Kenan Karışık, M. Cihat Kocatürk, Özhan Keskinkale, Rıdvan Sağlam, Uğur Bulut, Yusuf Akyel, Ümit Aydemir.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.