Şekerim Şenol bu kez herkesi ağlattı

Şekerim Şenol bu kez herkesi ağlattı

Konyada 20 yılı aşkın süredir gazetecilik yapan ve yazılarında sürekli olarak Şekerim ifadesini kullandığı için Şekerim Şenol olarak bilinen Gazeteci Şenol Demirbaş, önceki gece evinde geçirdiği

Konya’da 20 yılı aşkın süredir gazetecilik yapan ve yazılarında sürekli olarak ‘Şekerim’ ifadesini kullandığı için ‘Şekerim Şenol’ olarak bilinen Gazeteci Şenol Demirbaş, önceki gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Daha önceden rahatsızlığı bulunmadığı öğrenilen Demirbaş, önceki gece evinde bir anda fenalaştı. Ailesi tarafından çağrılan 112 Acil Sağlık Ekipleri, kalp krizi geçirdiği belirlenen Demirbaş’ı hayata döndürmek için yaklaşık 1 saat mücadele etti.

Doktorların evdeki tüm müdahalesine rağmen durumu ağırlaşan Demirbaş ambulans içerisinde de müdahale edilerek Meram Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Burada da acil doktorlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Demirbaş, sabah erken saatlerinde Hakk’ın Rahmeti’ne kavuştu. 44 yaşında hayata veda eden iki çocuk babası Şenol Demirbaş, dün ikindi namazına müteakiben Sultan Selim Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Demirbaş’ın ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi sürekli olarak stres içerisinde görev yapan gazetecilerin nasıl bir zorlukla görevlerini yaptığını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Yüzlerce seveninin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verilen Şenol Demirbaş’a Cenab-ı Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.