Şeker’e yakışır bir takım olacağız

Şeker’e yakışır bir takım olacağız

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Dış transferde Tokatspor’dan Ahmet Turan Solak ve Beylerbeyi’nden Hasan Engin Ekler ve Karsspor’lu Rıdvan Sağlam’ı renklerine yeşil-beyazlılar, Tarsus İdmanyurdu’nun savunma oyuncusu Kadir Demirel ile temaslarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, tecrübeli futbolcuya önümüzdeki günlerde imza attırmayı hedefliyor.

Defansın sağ tarafında oynayan başarılı futbolcu Kadir Demirel, geçtiğimiz sezon sonu Ankara’da oynanan ve Bank Asya 1. Ligi’ne yükselme karşılaşmalarında Tarsus forması ile Şekerspor’un rakibi olmuştu. 1977 Tokat doğum tecrübeli futbolcu Demirel, Kayseri Erciyesspor, Sivasspor ve Yimpaş Yozgatspor formalarını giydi.
Konya Şekerspor, iç transferde ise futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Mali açıdan ücretleri daha aşağılara çekerek krize karşı durmaya çalışan yeşil-beyazlılar, futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün sol kanatta forma giyen Serkan Sacit’e yeni anlaşma metnini sunan yeşil-beyazlılar, bu oyuncunun teklifi reddetmesi üzerine yolarını ayırdı.
İç transferde yüksek maliyetli oyuncuların fiyatlarında indirim isteyen yeşil beyazlı yönetim,  Cem Baki, Faruk Temel, Hakan Turan, Emrehan Ceylan ve Emre Köksal ile yollarını ayırmıştı. Muhammed Reis, Anıl Abanoz, Şinasi Ev, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner ve kaleci Gürsel Yaprakçı ile yeniden anlaşma sağlandığı ve bu futbolcularla yola devam edileceği öğrenildi. Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
Transferi yapılacak diğer futbolcularla ilgili çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüten Şekerspor’un, orta sahanın sol önünde görev yapan bir futbolcu, bir forvet ve bir kaleci ile temasları devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı isimleri açıklaması bekleniyor. Bu sezon maçların erken başlayacak olması nedeniyle temsilcimizde hazırlıklarında Temmuz ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.
Konya Şekerspor Başkanı Yavuz Erence, yeni sezon için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Geçen sene Bank Asya 1. Ligi’nin kapısından döndüklerini ve her şeyden önce ne kadar inançlı bir ekip olduklarını ortaya koyduklarını ifade eden Erence; “Yeni sezon için Şekerspor’a yakışır bir takımın ligde mücadele etmesi için çaba gösteriyoruz. Çok yüksek maliyetlerle oyuncu almayacağımızı, daha önce belirtmiştim. Bünyemize ve bütçemize en uygun isimleri, kadromuza dahil ediyoruz. Elbette bu alınan oyuncular yetenekli ve hedefimize ulaşabilmemiz için gerekli futbolcular. Arayışlarımız sürüyor, en az iki oyuncu daha alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. 15 Temmuz’da sezonu açacak ve ardından Bolu’ya kampa gideceğiz. Lig başlayıncaya kadar, yapacağımız hazırlık maçlarıyla da kendimizi test edeceğiz. Umuyorum, lig başladığında tam hazır oluruz. Konya Şekerspor’un hedeflerinde en küçük bir değişiklik yok” şeklinde konuştu. Konya Şekerspor’da bazı futbolcuların yavaş yavaş Konya’ya geldikleri ve tüm oyuncuların Pazartesi günü Konya’da bulunacakları öğrenildi. 15 Temmuz günü yapılacak sezon açılışı, tam kadro halinde gerçekleşecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.