Şeker’de yoğun mesai

Şeker’de yoğun mesai

TFF 2. Lig İkinci Grupta mücadele eden temsilcimiz Şekersporda bir taraftan Antalya kampı sürerken, bir taraftan da takıma katkı yapacak bir savunma oyuncusu için temaslar devam ediyor

TFF 2. Lig ikinci grupta mücadele eden Şekerspor’un Antalya kampı devam ediyor. 24 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı öncesinde 15 gün sürecek Belek kampında işler yolunda gidiyor. Şekerspor’da, antrenmanların yanı sıra hazırlık karşılaşmaları için de girişimler sürüyor. Bir taraftan lig bir taraftan da Ziraat Türkiye Kupası için hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlılar da tempo yoğun. Ziraat Türkiye Kupasında ikinci karşılaşmasını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacak olan yeşil-beyazlılar,  bu maç için de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.  Klasman grubu maçlarına güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da, Erman Özcan ile Abdullah Apak’ın yanı sıra savunmaya da bir oyuncu alınması için temaslar sürüyor. Bank Asya’nın güçlü ekiplerinden Rizespor’dan bir oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, Konyaspor’un başarılı kaptanlarından Ömer Gündostu’nun isminin de Şekersporla anıldığı gelen haberler arasında. Tecrübeli futbolcunun yakınlarına, Şekerspor’da seve seve oynayabileceğini, dahası boş mukaveleye imza atabileceğini, bunun için de gereken fedakarlığı yapabileceğini söylediği bildirildi.

ERENCE: BİZ İYİ TAKIMIZ
Başkan Yavuz Erence, takımın iyi futbol oynadığını, kamuoyundan gelen olumlu tepkilerin de Şekerspor’un iyi yolda olduğunu gösterdiğini belirterek, kadrolarının daha da güçlendiğini, özellikle klasman grubu maçlarında bunu herkesin göreceğini söyledi. Erence, “Takımımızdan son derece memnunuz. Hocamız da oyuncuların performanslarından memnun. İyi kadromuzu daha da güçlendirdik. Bildiğiniz gibi Bucaspor’dan Erman Özcan ile Karabükspor’dan Abdullah’ı kadromuza alarak forvetimizi daha da zenginleştirdik. Biz bazı maçları nasıl kaybettiğimizi biliyoruz. Bu konuda da sıkıntılarımızı yetkililere ifade ettik. Umarım bundan sonraki maçlarda aynı sıkıntıları yaşamayız. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe kesinlikle ulaşacağız” dedi.
Şekerspor Başkanı Yavuz Erence, hafta sonunda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına puan almak için gideceklerini belirterek, “Kasımpaşa gibi bir takımı yenen Şekerspor, İstanbul deplasmanından da puan alacak güçtedir. Biz hem ligde hem de kupada iddialı bir takımız. Dolayısıyla İstanbul’a da puan amacıyla gideceğiz” diye konuştu.
Öte yandan, TFF 2 ve 3. Lig'de Yükselme ile Klasman Grupları’nın kuraları 7 Ocak Perşembe günü İstanbul Maslak Sheraton Otel'de çekilecek. 2. Lig'in kura çekimi saat 11.00'de, 3. Lig'inki ise saat 13.00'te başlayacak. Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ilk yarıdaki iyi futbol oynadıklarını, ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirterek “Antalya kampını iyi değerlendirip, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir takım izlettireceğiz. Sezon sonunda ilk sırada yer alıp önce play-off’a, oradan da mutlaka Bank Asya 1. Ligi’ne çıkacağız. Çünkü Şekerspor takımının bu gücü var” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.