Şeker’de sarı alarm

Şeker’de sarı alarm

İstanbulspor ile Pazar günü son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacak Şekersporu sarı kart korkusu sardı. Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncularını kart görmemeleri için uyardı, camia 3 puana kilitlendi

TFF2.Lig 3.Klasman Grubu 9.hafta maçında Pazar günü 13:30’da evinde İstanbulspor’u konuk edecek temsilcimiz Şekerspor’da zorlu maç öncesi tam 10 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Geçen hafta Etimesgut Şekerspor deplasmanı öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırındayken, bu sayı Pazar günkü maç öncesi 10’a çıktı. Temsilcimizde; Serkan Reçber Cem Baki, Emirhan, kaleci Emrehan, Ferhat Yayla, İskender, Kenan Başkan, Serkan Erok, Şinasi, Emre Köksal’dan biri İstanbulspor maçında sarı kart görmesi halinde 11.haftada evinde oynayacağı Kırıkkalespor maçında forma giyemeyecek.

Şekerspor, 11.hafta karşılaşmasını yerel seçimler nedeniyle 28 Mart Cumartesi günü 13:30’da oynayacak. Sakatlıkları geçen Serkan Reçber ve Cem Baki’nin de takımla birlikte çalışmalara katıldığı bu oyuncuların İstanbulspor maçında forma giyebileceği bildirildi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oyuncularını sarı kart görmemeleri konusunda uyardığı belirtildi. Önümüzdeki haftayı maç yapmadan dinlenerek geçirecek yeşil-beyazlılar 11.haftada lig yarışına yine evinde devam edecek. 

Yeşil-beyazlılar bugün rakibe göre taktik bir çalışacak, İstanbulspor maçının provasını çift kale maçla yapacaklar.

Teknik Direktör İsmail Kartal, İstanbulspor’u mağlup etmekten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Oyuncularıyla zorlu maç öncesi tek yürek olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Onlarla hafta içinden beri yaptığım görüşmelerde İstanbulspor’u kesinlikle mağlup etmemiz gerektiğini söyledim. Oyuncularım da bu bilinçle çalıştılar. Etimesgut mağlubiyetini takım olarak unuttuk. Şimdi tek düşüncemiz İstanbulspor maçını kazanmak. Bunu yapabilecek gücümüz var. Seyircimiz zorlu karşılaşmada bizim yanımızda olsun” dedi.

ERENCE: NEFESLERİMİZİ TUTTUK

Şekerspor’un geri dönüşü olmayan başarılı bir yola girdiğini belirten Kulüp Başkanı Yavuz  Erence, İstanbulspor maçı öncesi yönetim olarak nefeslerini tuttuklarını söyledi. Daha önce yenemedikleri bir rakip karşısına şeytanın bacağını kırmak için çıkacaklarını vurgulayan Erence, “İstanbulspor maçı bizim için çok önemli. 1 puan bile bizim için kayıp olur. Bu maçı alıp hem Etimesgut yenilgisini unutturmak hem de zirve yarışında başka kayıplar yaşamamak istiyoruz. Camia olarak nefeslerimizi tuttuk bu karşılaşmayı bekliyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Umarım galip geliriz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.