Şekerde Şanlıurfa mesaisi başladı

Şekerde Şanlıurfa mesaisi başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 24. kendi saha ve seyircisi önünde lider Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 24. kendi saha ve seyircisi önünde lider Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Arka arkaya iki haftada ligin zirvesi için mücadele eden Turgutlu ve Tepecik’i mağlup ederek büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan teknik adam Mustafa Çapanoğlu, futbolcularını performanslarından dolayı kutladı ve önlerinde çok daha ciddi sınavlar bulunduğunu hatırlattı. Şekerspor Urfa maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

İstanbul’da yakaladığı çıkışla ligin üst sıralarına doğru tırmanan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyirci önünde lider Şanlıurfaspor’u mağlup ederek çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarına moralli bir şekilde başlayan yeşil-beyazlılar Şanlıurfaspor maçına 3 eksikle çıkacak. Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Urfa maçında da forma şansı bulamayacak. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz de Şanlıurfa maçında yerini alamayacak.

Turgutlu maçına sarı kart sınırında çıkan ve gördükleri kartlarla Tepecik maçında forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik cezalarını tamamladı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşılaşmasında görev yapabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

Şekerspor aldığı Tepecik galibiyeti ile çıkışını sürdürdü. Puanını 29’a çıkartan temsilcimiz sıralamada ise 10. sıraya çıktı. Geride kalan 23 haftanın ardından yeşil-beyazlılar, 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 9’da mağlubiyet aldı. Rakip kalelere 29 gol atan yeşil-beyazlılar kalesinde ise yine 29 gol gördü. Şekerspor ligde averajı 0 olan tek takım. Temsilcimiz Şekerspor’un önümüzdeki Pazar günü evinde ağırlayacağıŞanlıurfaspor ise 49 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

Şanlıurfaspor, geride kalan 23 haftada 15 galibiyet, 4 beraberlik 3’de yenilgi aldı. Rakip kalelere 43 gol atan Urfa, kalesinde ise 14 gol gördü. Şanlıurfaspor, ligin en az gol yiyen üç takımından birisi olma ünvanını elinde bulunduruyor. 23 haftada kalesinde sadece 13 gol görün Altay bu istatistikte lider konumda bulunurken Şanlıurfaspor ve Bugsaşspor 2. ve3. sırayı paylaşıyor. Ligin ilk yarısının 7. haftasında karşı karşıya gelen iki ekibinin Şanlıurfa’da ki randevusundan 0-0’lık sonuç çıkmıştı.

Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu lideri de yendikleri takdirde Play-Off umutlarının artacağını söyledi. Çapanoğlu; “Son iki haftada aldığımız galibiyetler takımımıza büyük moral kazandırdı. Lider ile bu hafta oynayacağımız maç büyük önem taşıyor. Futbolcularıma güveniyorum. Son haftalarda yaptıkları çıkışlarını sürdüreceklerine güvenim sonsuzudur.  Bu hafta alacağımız başarılı bir sonuçla fikstür avantajımızı da kullanarak Play-Off umutlarını içimizde hissedeceğiz’’ dedi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.