Şeker’de gözler Kırşehir’de

Şeker’de gözler Kırşehir’de

TFF 2.Lig 3. Grupta ilk periyot tamamlanırken temsilcimiz Şekerspor, iki hafta sonra evinde oynayacağı Kırıkkalespor maçını düşünmeye başladı.

İstanbulspor galibiyetiyle zirvede Zeytinburnuspor ile ortak olan temsilcimiz, Kırıkkale maçının hazırlıklarına Perşembe günü başlayacak. İstanbulspor karşılaşmasında dili boğazına kaçan ve hastaneye kaldırılan Hakan Turhan’ın durumunun iyi olduğu bu oyuncunun takımla birlikte en kısa zamanda çalışmalara başlayacağı kaydedildi. İstanbulspor maçını kazanarak altın değerinde bir üç puanı cebine koyan yeşil-beyazlılarda kart sınırındaki oyuncuların ceza görmemesi Teknik Direktör İsmail Kartal’ı keyiflendirdi. İstanbul maçı öncesi oyuncularını kart görmemeleri yolunda uyaran tecrübeli çalıştırıcının uyarıları da işe yarayınca yeşil-beyazlılar 90 dakika boyunca son derece centilmen bir maç çıkarmayı başardı.

Yeşil-beyazlılarda ceza sınırında olan Serkan Reçber, Cem Baki, Emirhan, Emrehan, Ferhat, İskender, Kenan Başkan, Serkan Erok, Şinasi, Emre Köksal’dan sarı kart görmemek için Kırıkkalespor karşısında diken üstünde bir maç çıkaracak. Kırıkkalespor maçı için önünde iki hafta gibi bir süre olan temsilcimiz hafta sonu rakiplerinin maçlarını izleyerek pusuya yatacak, ardından 28 Mart’ta oynanacak Kırıkkalespor maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Son 3 maçta 6 puan alan, evinde oynadığı son iki karşılaşmayı kazanan yeşil-beyazlı oyuncuların yönetim ve Teknik Direktör İsmail Kartal’a galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.
ERENCE: BANK ASYA KAPISI AÇILDI 
Daha önce kulüpte dillendirilemeyen Bank Asya hedefi kulüpte sesli olarak konuşulmaya başlandı. İstanbulspor maçını değerlendiren Kulüp Başkanı Yavuz Erence, bu galibiyetin Bank Asya kapılarına açacağını söyledi. İstanbulspor karşısında özelikle ikinci yarıda bariz üstün oynadıklarını vurgulayan Erence, “Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Hepsi son dakikaya kadar iyi mücadele ettiler, haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyete kadar Bank Asya hedefini sessizce dile getiriyorduk ama İstanbulspor maçındaki oyunu görünce bu gruptan çıkıp Play-Off’lara gitmeyi daha ciddi düşünüyoruz. Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Oyuncularımız özverili bir şekilde mücadele ediyorlar. Kırıkkalespor’un da kaybetmesiyle iyiden iyiye rahatladık. İki hafta sonra Kırıkkalespor ile final gibi bir mücadeleye çıkacağız. Bu maçı kazanmamız halinde yolumuz açık” diye konuştu.
İSHAK MÜCADELESİNİ GOLLE SÜSLEDİ
İstanbulspor karşısında takımını öne geçiren golü atan İshak 90 dakika boyunca çok koştu, çok yoruldu. İkinci yarıda, ilk yarıdakine oranla daha etkili bir görüntü sergileyen İshak, attığı golle takımını öne geçirdi, kalan dakikalarda rahatlamasını sağladı. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vazgeçilmezlerinden olan İshak, İstanbulspor maçını kazanarak önemli bir engeli aştıklarını söyledi. Takım olarak tamamen Bank Asya hedefine kilitlendiklerin vurgulayan İshak, “Takımda arkadaşlık mükemmel. Bugüne kadar her maçımıza galibiyet parolası ile çıktık. Bundan sonra da hedefimiz bu olacak. İki haftalık bir ara var. Kırıkkalespor maçını kazanarak zirve iddiamızı son ana kadar sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.