Şeker’de genel kurul hazırlıkları

Şeker’de genel kurul hazırlıkları

TFF 2. Lig’e mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, 31 Mayıs Pazartesi günü genel kurul yapacak.

Konyaspor’un Play-Off maçlarının sona ermesini ve Süper Lig’e yeniden merhaba demesinin ardından yeni sezon çalışmalarının startını verecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı genel kurul ile yönetimi yeniden şekillendirecek. Konyaspor’un şampiyonluğunun ardından şehrin yaşadığı coşkuya ortak olan Şekerspor, Kulüp Başkanı Yavuz Erence ile yola devam edecek.

Yapılacak olan kongrenin ardından öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturmayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, ardından da yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Futbolcular ve teknik adam Altıparmak, memleketlerine dönerken gelecek sezon ile ilgili kararları önümüzdeki günlerde alacaklar. Ayrıca kendi içinde yönetim kurulunu yeniden şekillendirmek isteyen Şekerspor bu çalışmanın ardından teknik heyet ve futbolcularla birer birer masaya oturulacak.
Play-Off oynama şansını kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, 2009-2010 futbol sezonunda grubun en golcü takımı oldu. Şampiyonluğu son haftada elinden kaçıran yeşil-beyazlılar, sezonda toplam oynanan 36 hafta sonunda rakip kaleleri 59 kez havalandırdı. Kalesinde ise 30 gol ördü. Yeşil-beyazlılar, ligi +29 averajla tamamladı. Ligde mutlu sona ulaşan Eyüpspor ise 42 gol atarak 32 gol yedi ve +10 averajla ligi tamamladı.
Şekerspor’da ki geleceği ile ilgili sorularımızı yanıtlayan başarılı teknik adam Mehmet Altıparmak, Şekerspor ile yola devam etmek istediğini söyledi. Bu düşüncelerin karşılıklı olduğunun altını çizen Altıparmak; “Şekerspor ile sözleşmemiz sona erdi. Ancak biz Şekerspor ve camiasından memnunuz. Sanıyorum onlarda bizimden memnunlar. Gönlüm Şekerspor’da kalmaktan yana. Özellikle geçtiğimiz sezon içerisinde verdiğimiz ve yapılan haksızlıklar nedeni ile yerine getiremediğimiz sözleri tamamlamak için takımın başında olmak istiyoruz. İnşallah karşılıklı anlaşma sağlanırsa yeni sezonda yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 
Öte yandan Bank Asya 1. Lig’e çıkacak son takımı belirleyecek TFF 2. Lig play-off müsabakaları dün başladı. TFF 2. Lig play-off ilk maçları Antalya’da Mardan Spor Kompleksi ile Atatürk Stadı’nda oynandı. Dün Tokatspor-Türk Telekomspor, Trabzon Karadenizspor-Çorumspor, Adana Demirspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Eyüpspor-İskenderun Demirçelikspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor Karadenizspor-Çorumspor maçının galibi Adana Demirspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadelesinin galibi ile karşılaşacak. Tokatspor-Türk Telekomspor ve Eyüpspor-İskenderun Demirçelikspor karşılaşmalarından galip çıkacak ekipler de birbirleriyle eşleşecek. 27 Mayıs Perşembe günü oynanacak bu karşılaşmalardan galip çıkacak ekipler de 30 Mayıs Pazar günü final maçında mücadele etme hakkını kazanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.