Şekerde futbol okulu kayıtları sürüyor

Şekerde futbol okulu kayıtları sürüyor

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Torku Şekerspor alt yapıya yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Torku Şekerspor alt yapıya yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin alt yapı sorumluları geçtiğimiz günlerde 2000 ve 2004 arası doğumlu çocuk yetenekleri bulmak adına seçme gerçekleştirmişti. Yeşil-beyazlı kulüp okulların da tatile girmesiyle birlikte bu kez futbolda yaz spor okullarını başlatacak.  

Şekerspor Altyapı Koordinatörü Hakan Ünal ile antrenörler Ahmet Arslan, Alparslan Işık, Tarkan Esmer, Seyfi Erkan ve Osman Çamurlu yaz spor okullarında görev yapacak. Futbol yaz okullarının kayıtları 15 Hazirana kadar devam edecek. Resmi açılış ise 18 Haziran tarihinde yapılacak. Yapılacak yaz spor okulları ile ilgili bilgi veren Torku Şekerspor Alt yapı Koordinatörü Hakan Ünal alt yapıya yeni yetenekler kazandırmak adına her yıl yaptıkları futbol yaz okullarını bu yılda yaparak minik yetenekleri yeşil-beyaz kulübe kazandıracaklarını söyledi.  Ünal, “Her yıl olduğu gibi bu yılda futbol yaz okullarımız olacak. Yaptığımız bu organizasyonla futbol yeteneği olan minik sporcuları kulübümüzün bünyesine alacağız.

Futbol yetenekleri olan çocuklarımızı yaptığımız yaz spor okullarında görme şansı buluyoruz. Yaz spor okullarında çocuklarımız yaz tatillerini spor yaparak değerlendirirken bizde futbol yeteneği olan çocuklarımızı kulübümüzün bünyesine alıyoruz. Seçtiğimiz çocuklarımızı akademi liglerinde değerlendirerek üst tarafa hazırlıyoruz. Bunun dışında amatör kulüplerimizin bizlere önereceği futbolcuları da bu seçmelerde değerlendireceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.