Şeker’de Fethiye provası bugün

Şeker’de Fethiye provası bugün

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 16. haftasında deplasmanda Fethiyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Zorlu maçın hazırlarına dün yaptığı tek idmanla devam eden yeşil-beyazlılar bugün öğleden sonra yeniden bir araya gelerek Fethiye maçının provası yapacak. Teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde Recep Konuk Tesisleri’nde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, yapacağı çift kale maçta zorlu karşılaşmanın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirmiş olacak.

Temsilcimiz, yarına kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde ara vermeden sürdürecek. Konya’dan muhtemelen yarın ayrılmayı düşünen yeşil-beyazlı kafile karayoluyla Fethiye’ye giderek kampa girecek. Son puan durumunda ikinci sıraya yükselen Eyüpspor’un 6 puan önünde son 3 haftaya giren yeşil-beyazlılar, play-off’u garantilemesi için Fethiye’den alacağı 3 puanın yanı sıra Eyüpspor’un da puan kaybetmesini bekleyecek. Aksi takdirde heyecan son 2 haftaya taşınacak. Fethiye maçı sonrası haftayı maç yapmadan geçirecek ekibimiz, son hafta ise sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak.
6-2’lik Denizli galibiyetinin ardından İstanbulspor deplasmanından 1 puanla dönen yeşil-beyazlılar, Turgutluspor galibiyeti ile puanını 56’ya çıkardı ve en yakın takipçisi ile arasındaki farkı 6’ya çıkardı. Turgutlu ise aldığız yenilgi ile 48 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Denizli Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Eyüpspor ise 50 puanla 2. sıraya yerleşti. Lig’de kalmak için mücadele eden takımlardan Tepecikspor, Sarıyer’i kendi evinde 1-0 mağlup etti ve puanını 38’e çıkartarak son haftalar öncesinde umut buldu. 38 puanda bulunan bir başka takım İstanbulspor ise Alanyaspor ile deplasmanda 4-4 berabere kaldı.
Zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle yakaladığı 6 puanlık avantajı lig sonuna kadar sürdürmek isteyen yeşil-beyazlılarda, sakat futbolcu bulunmuyor. Turgutlu maçında cezalı durumda bulunan ve forma şansı bulamayan Onur Akbay ve Kadir Demirel, cezalarını tamamlamış durumda. Başarılı futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Fethiye önünde forma şansı bulabilecek. Ayrıca temsilcimizde, zorlu Turgutlu maçında kart gören futbolcu olmadı. Yeşil-beyazlılarda, Cafercan Aksu, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligde iyi bir konumda oyduklarını ve tek düşüncelerinin Fethiye deplasmanından galibiyetle dönmek olduğunu söyledi. Zorlu maçı kazanarak 6 puanlık avantajlarını korumak istediklerinin altını çizen Altıparmak; “Tek hedefimiz bu avantajımızı kaybetmeden ligi tamamlamak. Çalışmalarımızı rehavete kapılmadan büyük bir ciddiyetle sürdürüyoruz. İyi bir ekibiz ve hedefimize ulaşmak için kenetlenmiş durumdayız. Bu havamızı lig sonuna kadar sürdürmek için elimizden mücadele örneğinin en iyisini kalan haftalarımızda sahaya yansıtmak için çaba gösteriyoruz. Her maçımıza final gözü ile bakıyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Fethiyespor maçından üç puanla dönerek şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.