Şeker’de dış transfer şekilleniyor

Şeker’de dış transfer şekilleniyor

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor’da yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Mehmet Altıparmak’la anlaşma sağlayan ve tecrübeli teknik adamla bir yıl daha yola devam etme kararı alan yeşil-beyazlı ekip dış transfer için hocanın raporunu bekliyor.

Bir yıllık mukaveleye imza atan Mehmet Altıparmak’ın yardımcılıklarını Murat Özduran, Süleyman Bayram, Haluk Kaplan yapacak. Bu üç isminde ilerleyen günlerde Konya’ya gelerek imza atması bekleniyor. İç transfer çalışmalarını da sürdüren Şekerspor imzaları attırmaya devam ediyor. Kaleci Gürsel ve Turgay’dan sonra Onur Akbay ve Anıl Abanoz ile de birer yıllık anlaşma sağlandı. Başarılı oyuncular kendilerini bir yıl daha yeşil-beyazlı formaya bağlayan imzayı attılar. Şekerspor iç transfer çalışmalarını Bahadır Sekizkardeşler ile görüşerek sürdürecek.
Yeşil-beyazlı ekip tatilde olan futbolcunun dönmesini bekliyor. Yapılacak görüşmeler sonunda bu futbolcu ile de anlaşma sağlanırsa imza attırılacak. Dış transferde ise ince eleyip sık dokuyan Konya Şekerspor teknik direktör Mehmet Altıparmak’la görüşerek alınacak kararlar doğrultusunda hareket edecek. Konya Şekerspor’da Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Ahmet Önay, Onur Akbay ve Anıl Abanoz ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
Mehmet Altıparmak’la tekrar çalışacakları için mutlu olduklarını dile getiren Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, dış transfer konusunda da konuştu. Erence, “ Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmakla bir yıl daha birlikte olacağız. Kendisi ile daha önce yarım sezonluk bir birlikteliğimiz olmuştu. Bu dönemde gördük ki kendisinin Konya Şekerspor ismine yakışır bir yapısı var. Bizim öncelikli tercihimizde Mehmet Altıparmak hocamızla çalışmaktı. Kendisi ile görüştük. O da bizimle çalışmak istediğini söyledi. Yapılan görüşmeler sonunda kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. İki taraf içinde hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda hocamızla birlikte başarılı sonuçlara imza atmak istiyoruz.
Transfer çalışmalarımız ise tüm titizlikle sürüyor. İç transferde Gürsel Yaprakçı, Turgay, Anıl Abanoz ve Onur Akbay gibi futbolcularımızla anlaşma sağladık. İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Dış transferde ise takip ettiğimiz oyuncular var. Ancak teknik direktörümüzle yapacağımız görüşmeler sonrasında transferde nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olacak. Bu görüşme önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Yeni sezon için genç ve mücadeleci iyi futbol oynayan bir takım oluşturmak için çaba harcıyoruz. İnşallah da bu amacımızda başarılı oluruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.