Şeker'de arayış başladı

Şeker'de arayış başladı

Konya Şekerspor alınan yenilgilerin ardından Metin Altınayın istifası ile boşalan teknik direktörlük koltuğunu bir an önce doldurmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlıların ilk adayı Şaban Yıldırım

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Metin Altınay’ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için çalışmalarına başladı. Oldukça yoğun bir tempoda, bir an önce takımın hocasını belirlemek için çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlıların ilk adayının Sakaryaspor’un eski teknik direktörü Şaban Yıldırım olduğu gelen haberler arasında. Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin geçtiğimiz gün teknik adam Yıldırım ile bir görüşme yaptığı ve Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan Sakaryaspor genel kurulunu beklediği, biraz zaman istediği alınan bilgiler arasında bulunuyor.
Öte yandan üst üste aldığı 4. yenilgi ile büyük moral kaybeden yeşil-beyazlılar, ligin 7. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Şanlıurfaspor karşısında moral kazanmanın hesaplarını yapan temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı. Yeşil-beyazlılar Şanlıurfa maçının hazırlıklarına antrenör Hakan Ünal nezaretinde başladı. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiren temsilcimiz, öğleden sonra ise yaptığı topla çalışma ile günü tamamladı.
Yeşil-beyazlılar, lider ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı çift idmanla devam edecek. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon başlamadan önce sakatlanan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başladı. İdman eksiğini bir an önce gidermenin çabasını gösteren tecrübeli futbolcu Okan Koç, teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşısında forma şansı bulabilecek.
Ayrıca ligin 6. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Haftaya lider giren Bozhüyükspor, deplasmanda Pendikspor’a 1-0 mağlup oldu ve Tokatspor’u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor’a koltuğu devretti. Lig’in 6. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları şöyle: Konya Torku Şekerspor 0-3 Tepecikspor Ofspor 1-1 Turgutluspor Pendikspor 1-0 Bozüyükspor Yeni Malatyaspor 1-3 Altay Balıkesirspor 7-1 Kocaelispor Diyarbakırspor 0-1 İskenderun Demir Çelikspor Gaziosmanpaşa 3-0 Çorumspor Tokatspor 0-2 Şanlıurfaspor
7. hafta maçları: Bozüyükspor-Bugsaş Spor Turgutluspor-Pendikspor Tepecikspor-Ofspor Şanlıurfaspor-Konya Şekerspor Çorumspor-Tokatspor İskenderun Demir Çelikspor-Gaziosmanpaşa Kocaelispor-Diyarbakırspor Altay-Balıkesirspor.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.