Şeker, Zeytinburnu’nun ensesinde

Şeker, Zeytinburnu’nun ensesinde

TFF 2.Lig 3.Grup 9.haftasında evinde İstanbulsporu 3-1 mağlup eden temsilcimiz Şekerspor, Zeytinburnuspordan liderliği tekrar alabilmek için müthiş bir avantaj yakaladı.

1-0 geriye düştüğü karşılaşmada İstanbulspor’u ikinci yarıda attığı gollerle sahadan silen yeşil-beyazlılar gözünü tamamen Bank Asya’ya dikti. Camia şimdi, Şekerspor’un kazandığı birçok maçtan sonra kolay kolay dillendirilemeyen Bank Asya hedefine gözünü dikti. Kırşehirspor’un yenildiği haftada, altın değerinden bir üç puanla sahadan ayrılan yeşil-beyazlılar en yakın rakibiyle de arasındaki puan farkını 4’e çıkarmış oldu.

 HAKAN TURHAN’IN DURUMU İYİYE GİDİYOR

3-1’lik İstanbulspor zaferinde temsilcimizi tek üzen Hakan Turhan’ın kaleci Emrehan ile çarpışarak dilinin boğazına kaçmasıydı. İstanbulspor maçında nefesi kesilen Hakan Turan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.Konya Şekerspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maçın ilk yarısının sonlarında Konya Şekersporlu futbolcu Hakan Turan, takım arkadaşı kaleci Emrehan Ceylan ile çarpışarak yere düşmüştü. Çarpışma sonucunda çenesi kilitlenen Hakan Turan bir süre nefes alamadı ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleyle yeniden nefes almaya başladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Hakan Turan, gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu oldu. Hakan'ın herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

FARUK, KAÇIRDIKLARINI AFFETTİRDİ

Şekerspor’un her şeyi Faruk Temel karşılaşmada kaçırdığı gollerle saç baş yoldurtmasına rağmen attığı 3.golle rakibini iyiden iyiye rahatlattı. Tecrübeli futbolcu gerek girdiği pozisyonlarda, gereksem mücadelesiyle karşılaşma sonrası ayakta alkışlanan futbolculardan biri oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlılar 1-0 geriye düşmeden Faruk ile birçok pozisyon yakaladı. Yeşil-beyazlıların kafa topundaki etkili ismi Faruk, birçok pozisyonda eski Konyasporlu Ali’yi bir türlü geçemedi. Emirhan ve İshak’tan sonra karşılaşmanın 65.dakikasında sahne alan Faruk, İstanbulspor’un gardını tamamen düşürdü.

Faruk, İstanbulspor karşısında takım olarak etkili bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. İkinci yarıya iyi başladıklarını, oyunun genelinde istekli bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Faruk, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Bundan sonra da kazanmaya devam ederek Bank Asya’ya yükseleceğiz” dedi

KARTAL’IN UYARILARI İŞE YARADI

İstanbulspor maçı öncesi ceza sınırında bulunan oyuncularını kart görmemeleri için uyaran İsmail Kartal’ın uyarıları işe yaradı. İstanbulspor karşısında son derece centilmen bir maç çıkartan yeşil-beyazlılarda Serkan Reçber, Cem Baki, Emirhan, Emrehan, Ferhat, İskender, Kenan Başkan, Serkan Erok, Şinasi, Emre Köksal’dan hiçbiri sarı kart görmedi. İstanbulspor galibiyetiyle avantaj yakalayan temsilcimiz böylece Kırşehirspor karşısına tam kadro ile çıkacak.

KARTAL’IN OLDUĞU YERDE HEDEFLER BİTMEZ

3-1 kazanılan İstanbulspor maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, basın toplantısında son derece gergindi. Önce karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan Kartal, “İyi bir mücadele ortaya koyduk. İkinci yarı daha istekliydik. Devre başında bulduğumuz gollerle rakibimizi eze eze yendik” dedi. Daha sonra bir gazetecinin, “Ligin ilk yarısı bitti, takımın durumuyla ilgili ne söylersiniz” şeklindeki sorusuna tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

Zaman zaman eleştirildiği halde takımın başarılı olduğunu dile getiren İsmail Kartal, "Ben bu takıma geldiğimde 10 puanı bulunuyordu. Şu anda 43 puanı var. Zaman zaman eleştirilsem de rakamlar asla yalan söylemez. İsmail Kartal'ın olduğu yerde asla başarısızlık yoktur. Alınan bütün sonuçlar bizim başarılı ya da başarısız olduğumuzun göstergesidir. Bu takıma devre arasında gelen futbolculara trilyonlar harcanmadı. Bu takım nereden nereye geldi. Kimse bunu unutmasın. Devre arasında gelen futbolculara toplamda 520 bin TL para harcandı. Giden oyunculardan da kulübe 600 bin TL para kaldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.