Şeker yeni sezon için kolları sıvadı

Şeker yeni sezon için kolları sıvadı

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yeni sezon çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz gün kulüp binasında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, öncelikle görev dağılımını geçekleştirdi. Ardından transfer komitesini oluşturarak 2010-2011 futbol sezonu için kollarını sıvadı.

Yeşil-beyazlılar görev dağılımını ise şöyle yaptı: Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Başkan Başkan Vekili Dede Ülker, Mali As Başkan Tahir Oğuz Ünler, İdari As Başkan Doğan Akın, Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı, Bisiklet Şube Sorumlusu Kamil Çomak, Personel ve Güreş Sorumlusu Fahrettin Cankurt, İletişim Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu, Muhasip İşler Abdullah Kocabaş, Altyapı Sorumlusu Mehmet Loraslı, Hukuk Sorumlusu Mehmet Çınar, Tesisler Sorumlusu Muhterem Küçüktongur ve Organizasyon Sorumlusu Semih Namal.
Yönetim kurulu yaptığı görev dağılımının ardından transfer komitesini oluşturdu. Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin başkanlığında oluşturulan komitede, Futbol Şube sorumlusu Necati Batı ve İletişim Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu yer aldı. Yönetim kurulu oluşturulan bu komite ile birlikte transfer çalışmalarının temelini de atmış oldu. Komite, öncelikli olarak iç transfer sorununu ve hoca konusunu çözüme kavuşturacak.
Yapılan çalışmalarla birlikte alt yapı hocalarının ve teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği raporları değerlendiren yönetim kurulu, Alt yapıdan A takıma kazandırılacak olan isimler üzerinde bir çalışma yaptı ve bu isimler önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak. Ayrıca hoca konusunun çözüme kavuşturulması için yurt dışına çıkan Mehmet Altıparmak’ın Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. Başarılı hoca döndüğünde yönetim kurulu ile masaya oturacak.
Yeni sezonda daha başarılı bir ekip oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda 12 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Öncelikle iç transferi bitirip ardından dış transfere yönelecek olan Şekerspor’da sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonda takımda kiralık olarak forma giyen isimlerle, yönetimden çıkacak karara göre masaya oturulacak.
Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi sona eren futbolcular ise şunlar: Anıl Abanoz, Gökhan Caba, Gürsel Yaprakçı, Hasan Engin Ekler, Onur Akbay, Serkan Silan, Turgay Koyuncu, Ziya Aydın, Samet Gören. Ayrıca temsilcimizde Samet Maviş Sivasspor’dan,  Abdullah Apak Karabük’ten ve Murat Gürbüz Erol Manisa’dan kiralanmıştı. İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
Yeni sezon çalışmalarının Şekerspor adına oldukça yoğun bir tempoda geçeceğini ifade eden Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence: “Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
ŞEKER, ALT YAPI SEÇMELERİ YAPACAK
Öte yandan Şekerspor, 2010-2011 Futbol sezonu sporcu seçmelerini Recep Konuk Spor Tesislerinde yapılacak. İlk olarak 1993-1994 doğumlu sporcu seçmeleri 12 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak. Bu seçmelere kulüplerdeki tüm lisanslı sporcular katılabilecek. Lisanslı sporcuların kayıtları ise 11 Haziran Cuma günü saat 17.00’ye kadar yapılabilecek. Yeşil-beyazlıların ikinci seçmeleri ise 1995-1996 doğumlu sporcular arasından yapılacak.  19 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak olan seçmelere kulüplerdeki tüm lisanslı ve lisanssız sporcular katılabilecek. Bu seçmelerin kayıtları ise 18 Haziran Cuma günü saat 17.00’ye kadar yapılacak. Ayrıca seçmelere katılacak olan tüm sporcular 12 ve 19 Haziran 2010 tarihlerinde saat 14.00’de kendi malzemeleriyle birlikte Konya Şekerspor Kulübü Recep Konuk Spor Tesislerinde hazır bulunacak. Girişler Şeker İlköğretim Okulu Yanından yapılacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.