Şeker Turgutlu virajında

Şeker Turgutlu virajında

Üst üste aldığı yenilgilerle moral kaybeden Konya Şekerspor, bugün deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek ve iyi bir çıkış yakalamak

Üst üste aldığı yenilgilerle moral kaybeden Konya Şekerspor, bugün deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek ve iyi bir çıkış yakalamak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Zorlu maçı Kayseri bölgesi ulusan hakemlerinden Çetin Topuz yönetecek. Topuz’un yardımcılığını Özkan Yaşasın ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Murat Ülger.

 

Geçtiğimiz gün hazırlıklarını tamamlayarak Manisa’da kampa giren ve buruda bir çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, bugün sabah Turgutlu’ya hareket edecek ve yaklaşık 30 kilometrelik bir yolculuğun ardından karşılaşmaya çıkacak. Temsilcimizde sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca Bugsaş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Bozhüyük maçında forma giyemeyen Sinan, bu maçta cezasını tamamladı. Sinan, teknik heyetin forma şansı vermesi ile birlikte Turgutlu maçında takımdaki yerini alabilecek. Temsilcimizin tek hedefi üst üste kaybedilen puanların telafisini Turgutlu deplasmanında yapmak.

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Turgutlu maçından mutlak galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Üst üste iki haftadır aldıkları yenilgiyle moral kaybettiklerini ancak tüm unları geride bıraktıklarını ifade eden Altınay; “Tek düşüncemiz Turgutlu önünde 3 puan almak. İki haftada aldığımız yenilginin telafisi ve yeniden moral kazanmak için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İyi bir ekibiz ancak henüz uyum sorununu çözememiş gibi görünüyoruz. Zorlu deplasmandan üç puan almaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunu başaracak gücümüz var ve bu konuda benim futbolcularıma olan güvenim tam. İnşallah istediğimiz sonuçla evimize döner ve Konya’nın yüzünü ağartırız” dedi.

 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 5. hafta maçlarının tamamı bugün oynanacak. 2. Lig’de 5. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: 15.00 BUGSAŞ Spor-Pendikspor (Yenikent ASAŞ) 15.00 Bozüyükspor-Ofspor (Bozüyük) 15.00 Turgutluspor-Konya Torku Şekerspor (Turgutlu 7 Eylül) 15.00 Tepecikspor-Tokatspor (Tepecik Belediye) 15.00 Şanlıurfaspor-Gaziosmanpaşaspor (GAP Arena) 15.00 Çorumspor-Diyarbakırspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) 15.00 İskenderun Demir Çelikspor-Balıkesirspor (İskenderun 5 Temmuz)

 

15.00 Kocaelispor-Yeni Malatyaspor (İsmetpaşa).

 

Kırmızı Grup: 15.00 Mardinspor-Altınordu (Mardin 21 Kasım) 15.00 Bandırmaspor-Körfezspor (Bandırma 17 Eylül) 15.00 Eyüpspor-Adıyamanspor (Eyüp-Seyircisiz) 15.00 Kızılcahamamspor-Çankırıspor (Kızılcahamam) 15.00 Ünyespor-Adana Demirspor (Ünye) 15.00 Kırklarelispor-Sarıyer (Kırklareli Atatürk) 15.00 Alanyaspor-Denizli Belediyespor (Alanya Oba) 15.00 1461 Trabzon-Beypazarı Şekerspor (Ahmet Suat Özyazıcı).

 

(MERHABA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.