Şeker Tokat önünde

Şeker Tokat önünde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011-2012 futbol sezonunda son maçına çıkıyor

Yeşil-beyazlılar deplasmanda Tokatspor ile karşı karşıya gelecek. Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Zorlu maçı Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılığını Murat Vezne ve İlker Karaciger yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Osman Kozan. Prestij mücadelesi veren Şekerspor ile lige tutunmanın hesaplarını yapan Tokatspor arasında oynanacak olar zorlu karşılaşmayı yönetecek olan orta hakem Serkan Tokat, yeşil-beyazlıların bu sezon ikinci kez bir maçında düdük çalacak. Serkan Tokat, Şekerspor’un İstanbul’da oynadığı ve 1-0 galip gelmeyi başardığı Tepecikspor maçında görev yapmıştı. Tokat geçtiğimiz yıllarda ise temsilcimiz Şekerspor’un maçlarında görev yapmadı.    

Yeşil beyazlılar son hafta da ellerinden gelenin en iyisini yaparak sahadan galip ayrılmanın peşinde. Kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşa galibiyeti ile taraftarına veda eden yeşil-beyazlılar, Tokat deplasmanında 8 eksikle oynayacak. Dört barı karttan dolayı cezalı duruma düşen Mehmet Balban, Tokat maçında forma şansı bulamayacak. 33. haftada ligin son maçını oynayacak olan Şekerspor’da Yusuf,  Orhun, Bilal Aziz, Ertan Koç, Kemal, Samet ve Özhan takımdan izin alarak sezonu noktaladılar. Şekerspor, Tokatspor karşısına gençlerden kurulu bir kadro ile çıkacak. 33. hafta maçlarının programı şöyle ise: 15.30 Diyarbakırspor-Pendikspor 15.30 Gaziosmanpaşa-Ofspor 15.30 Tokatspor-Konya Şekerspor 15.30 Kocaelispor-Tepecikspor 15.30 Balıkesirspor-BUGSAŞ 15.30 Altay-Turgultulspor 15.30 İskenderun Demir Çelikspor-Şanlıurfaspor 15.30 Yeni Malatyaspor-Bozüyükspor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.