Şeker tempo artırıyor

Şeker tempo artırıyor

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Temmuz ayında top başı yapacak

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Konya Şekerspor temmuz ayının ortalarında top başı yapmayı planlıyor. Yeşil-beyazlı ekiple bir yıllığına anlaşan başarılı teknik adam Mehmet Altıparmak’ın ilk kamp çalışmalarını Çumra’da yapmak istediği belirtiliyor. TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor’la sözleşmesini uzatan teknik direktör Mehmet Altıparmak dün sabah Konya’ya geldi. Ayağının tozuyla kamp yapmayı planladığı Çumra’ya giderek buradaki tesisleri gezen başarılı hoca, tekrar Konya’ya dönerek işine başladı. Altıparmak yaptığı açıklamada, Kamp için düşündüğüm Çumra’da bulunan tesisleri gezdim ve incelemeler yaptım. Birkaç eksik dışında kamp yapmaya müsait. Temmuz 10-12 gibi sezonu açarak buraya gidecek ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Konya Şekerspor, geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruduğu gibi birkaç transferle de daha güçlü hale gelecek. Altyapıdan da üç dört oyuncuyu kadroya dahil etmek istiyorum. 27-28 kişilik bir kadro kurmayı planlıyorum. Şu anda dış transferde görüştüğümüz bazı oyuncular var ama, nereye elinizi atsanız ateş pahası. Aceleci davranmayacağız” şeklinde konuştu.

Konya Şekerspor’un yurt dışından adı açıklanmayan bir futbolcu ile anlaştığı, bu oyuncunun hafta sonuna kadar Konya’da olacağı öğrenildi. Oyuncunun kulübünü ikna çabaları sürüyor.

ŞEKER EKONOMİK DAVRANACAK

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Konya Şekerspor iskelet kadrosunu korumak istiyor. İç transferde birçok oyuncu ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip görüştüğü bir çok oyuncunun transfer ücretlerinde indirime gitti. Futbolcularla bu konuyla ilgili olarak görüşen Şekerspor yeni sezon için oyuncuların ücretlerinde indirime gitti. Yeni sezon için yapılacak transferlerde ekonomik bir politika izleyen Konya Şekerspor dış transferde de astronomik rakamlarla oyuncu almayacak. Bu politikasını transfer edeceği isimlerle de görüşen Şekerspor yönetimi oyuncularla bu konuda anlaşma sağlarsa imza attıracak. Genç oyuncularla sözleşme uzatmayı düşünen yeşil-beyazlı ekip kaleci Gürsel’in 1 yıllık sözleşmesini 1 yıl daha uzatmayı planlıyor. Birçok kulübün transfer listesinde bulunan ve Şekerspor ile 2011 yılına kadar sözleşmesi devam eden İshak Çakmak ile de sözleşme tarihini uzatmayı planlayan Şekerspor bu oyuncu ile de görüşerek 3 yıl daha sözleşmesini uzatmasını isteyecek. Alt yapıya büyük önem veren Konya Şekerspor 3 oyuncusunu A takımla birlikte yeni sezon hazırlık kampına gönderecek. Daha önce altyapısından Ömer Ali, Gürsel ve İshak gibi yıldızlar çıkaran yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda da Türk futboluna Şekerspor etiketi ile oyuncu yetiştirmek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.