Şeker tempo artırdı

Şeker tempo artırdı

Önümüzdeki Cuma günü yapacağı genel kurul ile yeni sezon çalışmalarına başlamanın hesaplarını yapan Konya Şekerspor, çalışma temposunu artırdı

Önümüzdeki Cuma günü yapacağı genel kurul ile yeni sezon çalışmalarına başlamanın hesaplarını yapan Konya Şekerspor, çalışma temposunu artırdı. Yeşil-beyazlılar, daha güçlü bir yönetim ile sezona girmeye hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, olağan genel kurul sürecini bu hafta içinde tamlayacak. Şekerspor, Haziran ayının başında yapmayı planladığı ve salt çoğunluğu sağlayamayarak ertelediği kongresini 15 Haziran Cuma günü gerçekleştirecek. Şekerspor yapılacak genel kurul sonrası yeni yönetimle çalışmalarına başlayacak. Birçok oyuncunun sözleşmesinin bitmesi de takımını yeni yönetimle birlikte yeni bir görüntü kazanacağını gösteriyor. Şekerspor’un çoğunluğu bakılmaksızın yapacağı kurulu yine aynı saatte ve Konya Şeker Fabrika Binası’nda yapılacak.

Şekerspor, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Temsilcimizde mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu, 5 günlük zaman içerisinde rutin çalışmasına devam edecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, yönetim kurulu üye sayısının yapılacak kongrede çoğaltılması planlanıyor. 12 kişilik yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yavuz Erence’nin yeniden güven tazelemesi beklenen kongrede değiştirilmesi planlanan yönetim kurulunda bulunan isimler ise şunlar: Yavuz Erenece, Dede Ülker, Muhterem Küçüktongur, Fahrettin Cankurt, Abdullah Kocabaş, Mehmet Çınar, Mehmet Loraslı, Semih Namal, Kamil Çomak, Tarhan Ünlüer, Fatih Hıdıroğlu ve Necati Batı. Yönetimde yapılacak olan değişikliklerin çalışmalarını büyük bir sessizlikle sürdüren Şekerspor’da yeni yönetime girecek isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, konu ile ilgili yaptığı açıklamada 12 kişilik yönetim kurulu sayısını artıracaklarını söyledi. Daha geniş, bol istişareli ve bol yetkili bir yönetim kurulu oluşturacaklarını ifade eden Erence; “Önümüzdeki sezon daha başarılı bir ekip kurmayı hedefliyoruz. Bunun için öncelikle yönetim kurulunda yapacağımız deşikliklerle çalışmalarımıza başlayacağız. Geçtiğimiz sezon arzu ettiğimiz başarıyı yakalayamadık. Bu sezon daha dikkatli davranarak son üç sezondur kapısından döndüğümüz Bank Asya 1. Lig hedefine ulaşmak ve Konya’nın yüzünü ağartmak istiyoruz. Tüm bu düşündüklerimizi ve hedefimizi sahaya yansıtabilecek bir ekip oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Konyaspor’un da yakından ilgilendiği transferin gözde isimlerinden Ömer Ali Şahiner’in transferi konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta içinde Ömer Ali ile ilgilenen kulüplerden Kardemir Demir Çelik Karabükspor, 500 bin TL ile satışından Şekerspor’a pay verme teklifi sundu. Karabük, yeni yaptığı teklifte ise bu payı yüzde 15’e kadar çıkardı. Şekersporlu yönetim kurulunun Sivasspor ve Konyaspor’un teklifine daha sıcak bakmasının ardından Karabük yeni bir taktikle temsilcimizin kapısını bir kez daha çaldı. Karabük son teklifinde yeşil-beyazlılara yaptığı tekliflere iki de futbolcu takası ekledi. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte genç futbolcu Ömer Ali için Konyaspor, Sivasspor ve Karabükspor çetin bir yarış içine girmiş durumda.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.