Şeker Sarıyer önünde hükmen galip

Şeker Sarıyer önünde hükmen galip

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Şekerspor’un 2-0’lık mağlubiyeti ile sonuçlanan Sarıyer maçında 3-0 hükmen galip sayıldığı öğrenildi.

Türkiye liglerinin köklü kulüplerinin arısında olan Sarıyer’in Malatyaspor’dan yeni transferi ve cezalı durumda olan futbolcusu Mustafa’ya forma şansı vermesi nedeni ile bu cezayı aldığı gelen haberler arasında. Türkiye Futbol Federasyonu’nu konu ile ilgili resmi açıklamayı ve PFDK’nın alacağı kararı bugün açıklayacağı öğrenildi. PFDK böyle bir karar aldığı takdirde 3 puanı hanesine yazdıracak olan yeşil-beyazlılar 35 puan ve averajla ligde 2. sıraya yükselecek. 3 puanı silinecek olan Sarıyer ise 25 puanla 5. sıradaki yerinde kalacak.

Şekerspor, cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Dün tek idmanla kapatan yeşil-beyazlılar bugün öğleden sonra Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelerek teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde denizli maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yaparak çalışmalarına on noktayı koyacak.
Yapacağı çalışmanın ardından bugün akşam saatlerinde yeniden toplanacak olan yeşil-beyazlılar, yönetim kurulu üyesi Fatih Hıdıroğlu kafile başkanlığında Denizli’ye hareket edecek. Denizli Anemon Otel’de kampa girecek olan Şekerspor yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. 
Ligin en alt sırasında bulunan Denizli Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da fıtık ameliyatı olan Murat Gürbüz Erol ve dizinden ameliyat geçirecek olan Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yanan Sarıyer maçında sarı kart gören Muhammet Reis, sarı kart sınırına gelen isimler kervanına katıldı. Muhammet ile birlikte, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sınırda bulunan diğer futbolcular. Tecrübeli futbolcular Denizli maçında kart görmemeleri konusunda uyarıldı.
Ayrıca 2. klasman grubunun ikinci yarısına moralsiz başlayan yeşil-beyazlılar 2. grubun en çok gol atan takımı. Şekerspor, attığı 38 golle bu ünvanını sürdürürken Lider Turgutlu 27, Eyüpspor 24, Alanyaspor ise ligde 25 gol kaydetti. Ayrıca yeşil-beyazlılar ligin en az gol yiyen takımı. Kalesinde gördüğü 19 golle bu ünvanını sürdüren Şekerspor’u 21 golle Eyüpspor takip ediyor.
Bu tabloya göre ligde averajı en iyi olan takım +19 ile Şekerspor. Şekerspor’u Turgutlu ve Eyüp +3’er golle takip ederken diğer tüm takıların averajları ekside bulunuyor. Şekerspor’un cumartesi günü konuk olacağı Denizli Belediyespor ise ligin en çok gol yiyen takımı. Ligde 8. sırada bulunan Denizli, 27 gol kaydederken kalesinde tam 39 gol gördü. -12 averajla oldukça zor günler geçiren Denizli ile ligin en çok gol atan takımı olan Şekerspor’un bu hafta vereceği zorlu mücadeleden çıkacak olan skoru tüm futbolseverler dikkatle bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.