Şeker moralli çalışıyor

Şeker moralli çalışıyor

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Denizli Belediyespor maçı hazırlıklarını dün öğle üzeri yaptığı idmanla sürdürdü.

Mehmet Altıparmak, “Göreve ilk geldiğimde belirttiğim gibi, Play-offlar için son düdüğe kadar mücadelemiz sürecek.  Son Alanya maçında ortaya koyduğumuz futbolun karşılığı, kesinlikle galibiyet, hatta farklı galibiyetti. Şanssız şekilde direklerden dönen toplar, oyuncularımın kaçırdığı goller nedeniyle beraberliğe razı olduk. Önemli olan kaybetmemekti, bunu da başardık. Play off yolunda bir puan, iyi puandır. Futbolcularımın son haftalarda gösterdiği performanstan memnunum. Dış sahadaki ilk galibiyetimizi Alanyaspor karşısında almak istemiştik ancak olmadı. Deplasman maçlarında henüz galibiyetimiz. Bu şanssızlığımız ilk deplasman maçında kırmak istiyoruz. İç sahada ise aldığımız başarılı sonuçları sürdürmek istiyoruz. Geldiğimi günden beri maç kaybetmiyoruz. İnşallah kaybetmeyiz de. Hafta sonu Denizli Belediyespor ile oynayacağız. Rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Şekerspor’un hedefi belli. Bu hedef için  takım ayrımı yapmaksızın kazanmamız gerekiyor. Denizli Belediyespor alt sıralardan kurtulmak istiyoruz biz ise üst sıralara daha da yaklaşmak istiyoruz. Pazar günü iki takım arasında iyi maç olacağına inanıyorum. Sahada ekip olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Ancak Şekerspor taraftarını da Pazar günü yanımızda görmek istiyoruz. Bizim bu zorlu yolda onlara ihtiyacımız var. Bu durumu bilsinler ve bizi zorlu maçta yalnız bırakmasınlar ” şeklinde konuştu.

Halen Azerbaycan’da bulunan Kulüp Başkanı Yavuz Erence de, “Konya Şekerspor’u güzel günler bekliyor. Konyalı futbolseverlerin verdiği destek sürdükçe, çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Biz oyuncularımızın her istediğini yerine getiriyoruz, onlardan başarı beklemek de hakkımız. Sorunsuz bir takımız” ifadelerini kullandı.
SAKAT VE CEZALI OYUNCU YOK
Konya Şekerspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, dün yapılan antrenmanda tüm takımın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Kırmızı kart cezalısı olan ve cezası biten kaleci Ziya’nın , görev verilmesi halinde Denizli Belediyespor karşısında forma giyebileceği bildirildi. Şekerspor son haftalarda yakaladığı çıkışını devam ettirmek istiyor. Yaşadığı teknik direktör değişikliği ile çıkış yakalayan Konya Şekerspor Mehmet Altıparmak ile çıktığı maçların 4’ünü de kazandı. Son olarak ise Alanya deplasmanına giden yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Altıparmakla maç kaybetmeyen Şekerspor bu durumu devam ettirmek istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.