Şeker Manisaspor’a bileniyor

Şeker Manisaspor’a bileniyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçlarının 3.sünde bu hafta sonu Manisaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek.

Kupa randevusunun ikincisinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor. İstanbul maçının ardından Belek kampına geri dönen ve çalışmalarına ara vermeden başlayan temsilcimiz dün Tavşanlı Linyitspor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Tavşanlı önünde Manisa maçının provasını yapan temsilcimiz, ortaya koyduğu futbolla ümit verdi. Lig öncesinde kupa mesaisinde Konya’yı temsil eden ve futbolu ile tüm otoritelerin beğenisini kazanan Şekerspor, Manisa maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çift idmanla sürdürecek. Yarın ve önümüzdeki Cuma günü yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar zorlu maç öncesinde Konya’ya dönecek ve Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girecek.
Ara transfer döneminde ise takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere üç önemli isme imza attıran temsilcimiz, transferi kapattı. Eksiklerini tamamladıklarını belirten yönetim kurulu üyeleri transferi kapattıklarını genç, gelecek vadeden sürpriz bir isim olmadıkça kimseyle görüşmeyeceklerini belirtti. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen stoper Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan forvet Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan forvet Abdullah Apak’ı renklerine bağlamıştı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kupa sınavında İstanbul deplasmanında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Ortaya koydukları futbolla tüm beğenileri kazandıklarını ve galibiyeti elerinden kaçırdıklarını ifade eden Altıparmak; “Oynadığımız karşılaşmanın tek hakimi bizdik. Üç topumuz direkten döndü ve yaşadığımız şanssızlıklarla maçı kaybettik. Ancak aldığımız yenilgiye üzülmüyoruz. Ortaya koyduğumuz futbol bizi çok memnun etti. gelecek vadeden kaliteli bir ekibiz. Kendi sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçını kazanacağımızı ve bu yenilgiyi telafi edeceğimizi düşünüyorum. Kupa maçlarının ilkinde olduğu gibi taraftar desteğini arkamızda bulursak başarılı bir sonuç alacağımızdan eminim. Futbol adına Konya’yı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Grup’ta hala en iddialı takımlardan biri Şekerspor’dur. Manisa maçında iyi futbolumuzu bu kez neticeye yansıtmak istiyoruz” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Pazar günü Manisaspor ile 3. kupa randevusuna çıkacaklarını ve taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini söyledi. Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla kalitemizi defalarca kanıtladık ve her zaman daha iyisini yapma çabasında olan bir ekibiz. Tüm Konya ve taraftarlarımızın desteği ile hep birlikte takımı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Manisa maçında onların bize vereceği destek ile grupta ikinci galibiyetimizi alacağımızı düşünüyorum. İnşallah tüm Konya’nın yüzünü ağartan bir sonuçla herkesi mutlu ederiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.