Şeker Malatya seferinde

Şeker Malatya seferinde

Ligin 29. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konya Şekerspor hazırlıklarının Konya etabını dün tamamladı. Yeşil-beyazlılarda Malatya yolculuğu bugün başlıyor

Ligin 29. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konya Şekerspor hazırlıklarının Konya etabını dün tamamladı. Yeşil-beyazlılarda Malatya yolculuğu bugün başlıyor

 

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 29. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılarda Malatya yolculuğu bugün başlıyor. Sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan Şekerspor, Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında karayolu ile Malatya’ya hareket edecek. Uzun bir yolculuk olması nedeni ile iki gün önceden Malatya’ya gidecek olan temsilcimiz Anemon Otel’de konaklayacak ve yarın Malatyaspor Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Deplasmanda kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar bu sezon Malatyaspor ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısının 12. haftasında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden Şekerspor 2-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Geride kalan 28 haftanın sonunda yeşil-beyazlılar, 38 puanla 10. sırada yer alıyor. Yeni Malatyaspor ise 25 puanla ligin 13. sırasında bulunuyor. Üst üste iki haftada aldığı galibiyetlerle moral bulan yeşil-beyazlılarda, her hangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta içinde kadro dışı bırakılan ve teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından affedilen Hasan Erbay ve Ertan Koç, Altay maçında yerlerini almıştı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Malatya karşısında da forma şansı bulabilecek. Ayrıca süresiz kadro dışı bırakılan bir başka futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlarına devam ediyor. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Malatya kafilesinde yerini alabilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan futbolcular, İlkay Margılıçlı, Murat Dilek, Necati Yılmaz ve Erkam Reşmen’in sözleşmeleri de fes edildi.

Ayrıca 29. haftada oynanacak oyan Yeni Malatyaspor-Konya Torku Şekerspor maçını Gaziantep bölgesi ulusal hakemlerinden Mustafa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılığını Onur İçyer ve Ömer Tevfik Özkoç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Elvan Çelik. Pazar günü iki ekip arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmayı yönetecek olan hakem Mustafa Yılmaz, yeşil-beyazlıların dana önce iki maçını yönetti. 2010 yılında Yılmaz’ın yönetiminde oynanan maçta Şekerspor, Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etti. 2009 yılında ise Akhisar Belediye Gençlir ve Spor ile 1-1 berabere kaldı. Spor Toto 2. Lig’in 29. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şeyle: Yeni Malatyaspor-Konya Torku Şekerspor, Altay-Ofspor, Kocaelispor-Pendikspor, İskenderun Demir Çelikspor-Bugsaş Spor, Çorumspor-Bozüyükspor, Şanlıurfaspor-Turgutluspor, Diyarbakırspor-Gaziosmanpaşa, Balıkesirspor-Tokatspor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.