Şeker lidere direnemedi 2-1

Şeker lidere direnemedi 2-1

Konya Şekerspor, grubun lideri Bozüyükspora 90. dakikada kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 21. haftasında dün Bilecik deplasmanında grubun lideri Bozüyükspor ile karşı karşıya geldi. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan ve geride bıraktığı 3 haftada sadece iki puan alabilen yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmana galibiyet hesapları iye gitti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve temsilcimiz evinde yenilmezlik ünvanını sürdüren Bozüyük’e 2-1’lik skorla teslim oldu. Temsilcimiz bir başka deyişle bu sezon ikinci kez karşı karşıya geldiği Bozüyük’ten rövanşı alamadı. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısında rakibine Konya’da 3-1 mağlup olmuştu. Şekerspor aldığı bu sonuçla 23 puanda kaldı ve 12. sıradaki yerini değiştiremedi. Kendi saha ve seyircisi önünde yenilmezlik ünvanını 10 maça çıkaran Bozüyükspor ise puanını 45’e çıkardı ve ligin zirvesini bırakmadı.
Bozüyük Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki ekipte birbirlerinin dikkatli savunmalarını geçmeyi başaramadı. Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanmak isteyen Bozüyük, gole ilk yaklaşan takım oldu. Maçın 17. dakikasında orta alandan kazandığı topla sağ çizgiye inen Hakan, yaptığı ortada Ferit’i topla buluşturdu. Ferit topu avuta gönderdi. 23. dakikada bu kez gole yaklaşan takım Şekerspor oldu. Bu dakikada Rıdvan’dan aldığı ara pasla altı pasın içine giren Eren, düzgün bir vuruş yaptı ancak kaleci Oğuzhan gole izin vermedi. İlk yarının son bölümlerinde Şekerspor defansının yaptığı hatayı affetmeyen Hakan, 44. dakikada Bozüyükspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Şekerspor daha etkili başladı. Maçta önce beraberliği ardından da üstünlük golünü bulma hesapları ile arka arkaya ataklar düzenleyen Şekerspor, Eren, Rıdvan ve İshak ile eşitliği sağlama şansını kullanamadı. Bozüyük ise oyunu daha geride kabul edip kontra ataklarla gol bulmanın yollarını aradı. Bu ataklarını ise olumlu kullanamadı. Maçın 83. dakikasında Şekerspor eşitliği sağladı. Rakip Bozüyük’ün atak bir futbol ortaya koyduğu bu dakikada bir kontra atak şansı yakalayan Şekerspor’da Ömer Ali defansından aldığı topla ceza alanı içine girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçı 1-1’e getirdi. Bu golden sonra evinde liderliğini sürdürmek isteyen Bozüyük ataklarının hızını artırdı. Maçın son bölümlerinde Şekerspor ceza alanı içerisinde meydana gelen bir karambolde topa son dokunan isim Kemal, 90. dakikada Bozüyük’ü bir kez daha üstünlüğe taşıdı 2-1. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu.
SPOR SEVRVİSİ

STAT: Bozüyük Şehir
HAKEMLER: Bülent Çenet xx, Berkan Puskuller xx, İlker Karaciğer xx
BOZÜYÜKSPOR: Oğuzhan xx, Kemal xx, Furkan xx, Ahmet x (Dk. 65 Okan x), Hakan xx, Abdullah xx, Hacı Mustafa x (Dk. 75 Mustafa x), Mikail xx (Dk. 74 Abdurrahman x), Muhammet xx, Ferit xx, Atahan xx
KONYA TORKU ŞEKERSPOR: Necati x, Hasan x, Bilal xx, Murat x (Dk. 75 Yusuf x), Ömer xx, Mehmet xx (Dk. 61 Ertan x), Ümit x, Eren xx, Uğur x, Rıdvan xx (Dk. 86 Kenan -), İshak x
GOLLER: Dk. 44 Hakan, Dk. 90 Kemal (Bozüyükspor), Dk. 83 Ömer (Konya Tortu Şekerspor)
SARI KARTLAR: Dk. 45 Atahan, Dk. 68 Hacı Mustafa, Dk. 90+2 Abdurrahman (Bozüyükspor), Dk. 62 Uğur, Dk. 68 Ertan, Dk. 77 Eren (Konya Torku Şekerspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.