Şeker Kasımpaşa’yı yenmek istiyor

Şeker Kasımpaşa’yı yenmek istiyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Lig’de üst üste yaşadığı puan kayıpları ile yükselme grubunda mücadele etme hakkını yitiren temsilcimiz geçtiğimiz hafta sonu Tepecik ile sahasında berabere kalarak kan kaybetmeye devam etti. Zorlu maçın ardından ara vermeden Türkiye kupası mesaisine başlayan yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün öğleden sonra yapacağı tek idmanla tamamlayacak.

Türkiye Kupası’nda gruplardaki ilk maçını kazanarak moralli bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimiz, yapacağı son çalışmanın ardından Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Kupa’da Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde puan kaybeden yeşil-beyazlılar sadece moral kaybetmedi. 62. dakikada kırmızı kart görerek Şekerspor’u 10 kişi bırakan Hasan, zorlu maçta da forma şansı bulamayacak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında üç futbolcu bulunuyor. Sınırda bulunan Cafercan, Kadir Demirel ve Turgay, Kasımpaşa maçında kart gördükleri takdirde ligin son maçında cezalı duruma düşecekler.
2. yarıda Bank Asya 1. Lig hedefine ulaşmak için vereceği mücadeleyi klasman grubunda sürdürecek olan temsilcimiz, önümüzdeki Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yı konuk edecek. Ardından hafta sonu Fethiyespor deplasmanında yapacağı karşılaşma ile devreyi sonlandıracak. Oynayacağı iki zorlu karşılaşmanın ardından devre arası tatiline girecek olan temsilcimiz, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda ara transferi şekillendirecek ve ikinci yarı hedefine ulaşmak için mücadele edecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, ligdeki kötü gidişe Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kasımpaşa maçıyla son vermek istediklerini belirtti. Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Süper Lig takımlarıyla karşılaşacaklarını ifade eden Altıparmak, “Bu maçlar oyuncularımızın kendilerini göstermesi açısından çok önemli” dedi. Altıparmak, takım olarak sadece Kasımpaşa maçını düşündüklerini belirterek, şunları kaydetti: “Kasımpaşa maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz çok iyi bir form grafiği yakaladı. Ancak biz de iyi bir takımız ve kazanmak için sahaya çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, kupaya galibiyetle başlamak istiyoruz. Galip gelerek üzerimizdeki kara bulutları da dağıtmak istiyoruz.”
Son haftalarda aldıkları olumsuz sonuçlarla yükselme grubunda oynama şanslarını yitirdiklerinin altını çizen Altıparmak, ligin son haftası ve ikinci yarısı için de değerlendirmede bulundu. Yükselme grubu maçlarına oynama şansını yitirdiklerini ancak hedeflerinden şaşmadıklarını kaydeden Altıparmak; “Hedefimiz ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek. Devre arası yapacağımız çalışmalar neticesinde eksiklerimizi giderme yolunda emin adımlar atacağız. Taraftarlarımıza ve Konya camiasına çok daha iyi bir Şekerspor izlettirmek ve Bank Asya 1. Lig hedefine ulaşmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.