Şeker kampı bekliyor

Şeker kampı bekliyor

Hasan Fidan ile transferin son atağını tamamlayan Konya Şekerspor’da kamp hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki hafta içinde toplanarak Çumra kampına başlayacak

Transfer çalışmalarına ara veren Konya Şekerspor son olarak Almanya’nın 2. Bundesliga takımlarından olan Arminia Bielefeld Kulübünde forma giyen gurbetçi oyuncu Hasan Fidan ile anlaştı. Genç oyuncu kendisini 2+1 yıllığına Şekerspor’a bağlayan imzayı geçtiğimiz günlerde attı. Daha önce bu oyuncu ile görüşen ancak kulübün yetiştirme bedeli adı altında istediği parayı fazla bulan Şekerspor bu transferin gerçekleşmesi için başka bir yol izlemişti. Başarılı forvet oyuncusunun Almanya’da faaliyet gösteren bir Türk Kulübüne transfer oldu. buradan Konya Şekerspor’a geldi. Bu sayede oyuncunun yüksek maliyetli yetiştirme bedeli ödenmemiş oldu.

Öte yandan kamp tarihinde erteleme yapan Konya Şekerspor yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlayacak. Daha önce 10 Temmuz’da toplanma kararı alan yeşil-beyazlı ekip bu kararını 12 Temmuz’a erteledi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın ise, hafta sonu Konya’da olacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak konuşan Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın kendi şahsi işlerini bitirememesinden dolayı kamp tarihinde ertelemeye gittiklerini ifade etti. Erence bu tarihin gecikmesinin takıma olumsuz yansımayacağını ifade etti. Erence: “Mehmet Altıparmak hocamızın işleri nedeniyle kampı birkaç gün ileriye erteledik. Yeni sezon hazırlıklarımız 12 Temmuz’dan itibaren başlayacak. Transferi de sonlandırdık. Olağan üstü bir durum olmadığı takdirde transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kampa tam kadro gireceğiz. Bu takımımız için avantaj olacak diye düşünüyorum. Kamp tarihine kadar transferimizi bitirdik. Aramıza yeni katılan oyuncular kampın ilk gününden itibaren eski oyuncularımızla birlikte olacak. Bu durum iletişim açısından yeni sezonun başlamasına kadar etkili olacaktır diye düşünüyorum. Ekip olarak iskelet kadromuzu da koruduk. Şekerspor olarak yeni sezonda daha iyi işlere imza atacağız diye düşünüyorum. Recep Konuk Tesislerimiz bakıma alındığı için ilk etap çalışmalarına Çumra’da başlayacağız. Hocamız gerekli incelemeleri yaptı ve Çumra’da kamp yapmak için onay verdi. Sezon hazırlıklarımızın ilk etabına burada başlayacağız. Daha sonra ise ikinci etap kampı için Kızılcahamam’a gideceğiz. Birçok takımın burada kamp yapması hazırlık maçlarının bol oynanmasına imkan sağlayacaktır. Bu nedenle teknik heyet ve yönetimimiz burada kamp kararına onay verdik. İnşallah yeni sezon Şekerspor için daha iyi olacaktır. Çalışmalarımız bu yönde” diye konuştu.

GENÇLERE AĞIRLIK VERİYORUZ

Yeni sezon için alt yapıdan yetişen gençlere de şans vereceklerini söyleyen Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “ Hocamız da alt yapıya sıcak bakan ve oyuncu yetiştirmeye istekli bir insan. Şekerspor olarak biz de alt yapıya büyük önem veriyoruz. Kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla başarıdan başarıya koşmak istiyoruz. Bu nedenle yeni sezon hazırlıkları için alt yapımızdan hocamızın belirlediği isimler kampa katılacak. Ömer Ali, İshak, Gürsel, Abdullah gibi daha bir çok oyuncuyu Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Kulüp olarak teknik heyetimizle birlikte bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.