Şeker İskenderunu bekliyor

Şeker İskenderunu bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 26. haftasında yarın İskenderun Demir Çeliksporu konuk edecek

Üst üste aldığı iki galibiyetin ardından lidere mağlup olan ve ardından Çorum deplasmanından galibiyetle dönen yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Bugün sabah tesislerinde yeniden bir araya gelecek olan Şekerspor, yapacağı ter idmanı ile kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Temsilcimiz Şekerspor’un yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İskenderun maçını Yalova bölgesi ulusal hakemlerinden Sefa Demir yönetecek. Demir’in yardımcılığını Mustafa Köseoğlu ve Barış Önal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Orhan. Ayrıca yeşil-beyazlılar orta hakem demir ile üçüncü maçına çıkacak. Temsilcimiz daha önce Demir ile çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. Şekerspor Demir’in yönettiği maçlarda, 2010 yılında Denizli Belediyespor’u 6-2, 2008 yılında ise MKE Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup etme başarısı gösterdi. 
Çorum deplasmanından üç puanla dönen Konya Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor karşısında taraftarlarının yüzünü güldürmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ayak bileğine darbe alan Orhun ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Orhun teknik heyetin görev vermesi halinde İskenderun maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Tanju Yavuz, Ümit Aydemir ve Mehmet Balban sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular İskenderun maçında kart gördükleri takdirde ligin 27. haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçında forma şansı bulamayacak.
Yeşil-beyazlılar, Çorumspor önünde aldığı galibiyet ile puanın 32’ye çıkarttı ve lig sıralamasında bir puan tırmanarak 10. sırala yükseldi. Şekerspor’un rakibi İskenderun Demir Çelik ise Tokatspor’u 4-1’le geçmeyi başardı ve puanını 40’a yükseltti. İskenderun Demir Çelik ligin 8. sırasında bulunuyor. Ayrıca iki ekip ligin 9. haftasında İskenderun’da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan bu maçın rövanşını almayı hesaplarken, bir diğer taraftan da Play-Off yolunda emin bir adım daha atmak istiyor.
2. LİG’DE 26. HAFTA MAÇLARI BAŞLIYOR
Spor Toto 2. Lig’e 26. hafta maçlarıyla devam edilecek. Beyaz ve kırmızı gruplarda tamamı saat 13.30’da başlayacak 2. Lig 26. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Yarın: Bozüyükspor-Turgutluspor (Bozüyük İlçe) BUGSAŞ Spor-Tepecikspor (Yenikent ASAŞ) Pendikspor-Şanlıurfaspor (Pendik) Ofspor-Çorumspor (Of İlçe) Konya Torku Şekerspor-İskenderun Demir Çelikspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) Tokatspor-Kocaelispor (Tokat Gaziosmanpaşa) Gaziosmanpaşa-Altay (İstanbul Gaziosmanpaşa) Diyarbakırspor-Yeni Malatyaspor (Diyarbakır Atatürk). Kırmızı Grup: Bugün: Adana Demirspor-Fethiyespor (Adana 5 Ocak) Yarın: Sarıyer-Beypazarı Şekerspor (Yusuf Ziya Öniş) Bandırmaspor-Eyüpspor (Bandırma 17 Eylül) Altınordu-Ünyespor (Buca İlçe) Körfez Futbol Kulübü-Kırklarelispor (İsmetpaşa) Adıyamanspor-Alanyaspor (Adıyaman Atatürk) Çankırıspor-1461 Trabzon (Çankırı Atatürk).
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.