Şeker iskelet kadroyu korudu

Şeker iskelet kadroyu korudu

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da yeni sezon için iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor.

Öncelikle iç transferi bitirmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, Gürsel Yaprakçı, Onur Akbay, Anıl Abanoz ve Turgay Koyuncu ile sözleşme tazeledi. Tatiline devam eden ve sözleşmesi süren Bahadır Sekizkardeş ve Cafercan Aksu ile de bir görüşme yapacak olan yeşil-beyazlılar bu çalışmanın ardından iç transfere nokta koyacak.

Teknik adam Mehmet Atıparmak ile bir yıllığına yeniden anlaşan Şekerspor’da İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular. Yeşil-beyazlılar, yapılan bu çalışmalar neticesinde geçtiğimiz sezon başarılı olan ve son maçta Play-Off’u kaçıran kadronun çekirdeğini korumuş oldu.

Ayrıca bir yıllık mukaveleye imza atan Mehmet Altıparmak’ın yardımcılığını Murat Özduran, Süleyman Bayram, Haluk Kaplan yapacak. Bu üç isminde ilerleyen günlerde Konya’ya gelerek imza atması bekleniyor. Öte yandan tecrübeli teknik adam Altıparmak, yaşanan gelişmeler öncesinde iç ve dış transfer için hazırladığı raporu yönetim kuruluna sundu. Hazırlanan rapora göre yeşil-beyazlılar, iskelet kadroyu korurken alacağı 5-6 kaliteli futbolcu ile daha iyi bir takım olmak istiyor.

İç transferi bitirdikten sonra alınacak futbolcularla ilgili durumun daha da netleşeceği yeşil-beyazlılarda, orta saha, defansın soluna ve göbeğine, orta sahanın sağ ön tarafına ve forvet mevkilerine transferler gerçekleştirilecek. Temsilcimiz yeni sezonda daha genç ve diri bir takımla mücadele etmenin hesaplarını yapıyor.

Yarın yeniden gelerek göreve başlayacak olan Altıparmak, “Konya Şekerspor’la yeniden anlaşmaktan dolayı mutluyum. Yarım kalan işi, inşallah yeni sezonda bitireceğiz. yarın Konya’ya tekrar gelerek çalışmalara başlayacağım. Öncelikli olarak kamp sorununu çözeceğiz. Benim kendi düşüncem kampın ilk bölümünü Konya’da geçirmektir. Bu Çumra olabilir, oradaki tesislerin güzel olduğu söyleniyor. Tabii net bir durum yok. Ben oyuncularımın rahat edeceği ve rahat çalışacağı bir ortama sıcak bakarım. Bunları geldikten sonra değerlendireceğiz. Transferde ise, iç transferi halledip dışarıdan 4-5 oyuncu alarak bu işi bitireceğiz. Çok fazla takviyeye ihtiyacımız yok. Geçen sezon takımda forma giyen birçok oyuncunun Şekerspor’da kalmasından yanayım. Zaten yönetim üç arkadaşla anlaşmış. Öncelikle iç transferi bitirmek istiyoruz. Çünkü yapacağımız dış transferleri buna göre şekillendireceğiz. Dış transferde 5-6 futbolcuyu renklerimize bağlayarak daha güçlü bir takım olacağımızı düşünüyorum. Ancak bunun için aceleci davranmayacağız. Takımın çekirdek kadrosunu koruyoruz ve yapacağımız kaliteli takviyelerle transferi kapatacağız. Ayrıca takipte olduğumuz yetenekli ve gelecek vadeden genç isimleri renklerimize bağlamak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.