Şeker hazırlıklarını tamamladı

Şeker hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekersporda Tokatspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da Tokatspor maçı hazırlıkları sürüyor. Geçtiğimiz gün zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yapan Şekerspor, hazırlıklarına bugün öğleden sonra yapacağı tek idmanla son noktayı koyacak. Temsilcimiz yarın sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve Tokat yolculuğuna çıkacak. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında Tokat’a hareket edecek olan yeşil-beyazlılar, Grand Ballıca Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Yeşil beyazlılar son hafta da ellerinden gelenin en iyisini yaparak sahadan galip ayrılmanın peşinde. Kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor galibiyeti ile taraftarına veda eden yeşil-beyazlılar, Tokat deplasmanına 8 eksikle gidecek. Dört barı karttan dolayı cezalı duruma düşen Mehmet Balban, Tokat maçında forma şansı bulamayacak. 33. haftada ligin son maçını oynayacak olan Şekerspor’da Yusuf,  Orhun, Bilal Aziz, Ertan Koç, Kemal, Samet ve Özhan takımdan izin alarak sezonu noktaladılar. Şekerspor, Tokatspor karşısına gençlerden kurulu bir kadro ile çıkacak.

Yeşil beyazlılarda kaptan İshak Çakmak geçen hafta önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Gaziosmanpaşa maçı bizim için prestij maçıydı. Sahamızdaki son karşılaşmaydı ve burada galip gelerek evimize veda etmenin peşindeydik. Erken gol yememize rağmen maç sonunda sahadan galip ayrılan taraf olduk ve bu bizi çok mutlu etti. Camiamıza son maçta iyi bir hediye verdiğimiz kanısındayım” dedi. İshak, Tokatspor maçıyla ilgili olarak ise şu şekilde konuştu, “Rakibimiz ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. Bu nedenle oldukça zor ve stresli bir maç olacak ancak bizde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu sezon belki hedefe ulaşamadık ama ligin kaderini büyük ölçüde oynadığımız karşılaşmalarla tayin eden biz olduk. Yine aynısı olacak. İnşallah oradan da galip olarak ayrılırız. ”

Lig’in alt sıralarında ise son iki haftaya girilirken Diyarbakırspor ile Tokatspor arasındaki yarış devam etti. Tokatspor’un maç yapmadan kapattığı haftada Diyarbakırspor, Ofspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma fırsatını geri tepmiş oldu. Diyarbakır, puanını 24’e çıkartırken ligin 14. sırasındaki yerini korudu. Tokatspor ise 22 puan ve 15. sırada kaldı ve ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıdı. 33. haftada Diyarbakırspor, kendi evinde Pendikspor ile karşılaşacak. Tokatspor ise yine kendi evinde temsilcimiz Konya Şekerspor’u ağırlayacak. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 33. haftanın programı ise şöyle: Tokatspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Ofspor, Diyarbakırspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Bugsaş Spor, Yeni Malatyaspor-Bozüyükspor, Altay-Turgutluspor, Kocaelispor-Tepecikspor, İskenderun Demir Çelikspor-Şanlıurfaspor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.